Продавница за епски игри: Три нови ексклузивни на патот до продавницата!

Leak

Во текот на изминатите неколку години, видовме продавница за епски игри да растат на неверојатни начини. Уништи ривали заради нивната ексклузивна силна игра. И се чини дека ова ќе се случи уште еднаш.

Тоа е затоа што, според најновите информации, знаеме дека навивачите мора да се забавуваат во блиска иднина. Но, ние ќе објасниме сè подолу.

На крајот на краиштата, каква нова ексклузивност ќе биде додадена во продавницата на Epic Games?

Продавница за епски игри: Три нови ексклузивни на патот до продавницата! 1

Обично, сите игри што се рекламираат во продавниците на еп, се всушност многу добри. Значи, затоа што овој пат не е исклучок, ќе ги споменеме трите главни наслови подолу!

  • WRC 8 – beе биде објавен на 5 септември.
  • Параноја: Задолжителна среќа – beе биде објавен на 3 октомври.
  • Симулатор на пчели – beе биде објавен на 14-ти ноември.

Сите овие наслови ќе имаат ексклузивен едногодишен период во продавницата за епски игри. И, очигледно, одговорните беа прилично задоволни од оваа аквизиција.Три нови наслови

Еве што рекоа епските игри:

„Задоволни сме што можеме да ги зајакнеме нашите придонеси за продавница на епски игри со овие три уникатни наслови. Тоа не е никој друг освен Симулаторот на пчели, игра која е добро позната. Параноја: Среќата е Задолжителна, тактичка игра со многу мрачен хумор во неа. И, исто така, WRC 8, една од најрепрезентативните наслови на Релито во целина. “

На кратко, ова е добра вест за сите фанови. На крајот на краиштата, во текот на следните неколку месеци ќе имате можност да ги купите овие три нови наслови. Што според наше мислење е најискрено е доста добро.

Меѓутоа, ако сте клиент на платформа за игри, освен продавницата за епски игри, треба да почекате околу 1 година пред да имате можност да ги купите овие игри бесплатно.

Покрај тоа, што мислите за сето ова? Споделете го вашето мислење во коментарите подолу.

Извор