Продукција на Којима може да даде најави следната недела

first kojima productions game

Неодамна објави Твитер од Коџима Продукција се намали што може да биде поим дека студиото ќе објави нешто големо следната недела, иако не знаеме дали е вистина или не. Изворот на упатствата доаѓа од тетратката во сликата за објавување, која вели „Следната недела“.

Којима има кажано нешто во минатото во врска со можноста за претстојна содржина на Death Stranding, а неодамнешниот пост на Твитер нè врати на едно поле на бојното поле на Светската војна што се појави во еден момент од играта, па затоа може да биде поврзано со тоа барем .

Како и да е, затоа што Хидео Којима е многу затворена, особено кога станува збор за работи како Death Stranding, кој знае што е тоа нешто навистина. Може да биде DLC за игри, или странични игри, или нешто сосема ново, но којзнае.

Секако, ова би можело да биде поим за новата игра на Којима Продукција, и повеќе индиции за тоа кога конечно може да се открие Плејстејшн 5. Конзолата сè уште не добила датум на објавување, иако е скоро два месеци откако Xbox Series X беше лансирана на Game Awards.

Ако се испостави дека е нешто поврзано со смртта, може да најде прифаќање што е прилично разделување. Иако оваа игра има високо ниво на исчекување, оваа игра има разделувачки мислења за главни бавни брзини и не премногу објаснување. Ако се испостави дека е DLC за тоа, може да има барем уште неколку експозиции во заговор.

Во секој случај, ако твитот на Коџима Продукција излезе дека е нешто поврзано со претстојниот производ, што и да е, треба само да почекаме следната недела за да дознаеме. Во меѓувреме, еден тон луѓе веројатно ќе продолжат да погодуваат за што се работи.