Произведувач на напивки 3.8.9 Апк + МО (рубини / билети) за …

Произведувач на напивки 3.8.9 Апк + МО (рубини / билети) за ...

Врска за преземање во статијата

Исклучен

Производител на напивки МО

Првиот натпревар во Синсироад!
Анимирани карактери на Live2D!
Пио-чин симпатична!

Подобрена напивка за ставање на материјалот во казанот!
Бесконечно станува поголема цена!
Напивка што прави ажурирање се повеќе и повеќе развиена!
Цел за милионерот Станете господар на напивки!
Собери ја целата напивка во вкупно 75 видови. Да ја завршиме книгата!

★ Препорачано за овие луѓе! ★
Не сакам да чекам за обновување на отпорот!
Сакам игра за која не е потребна Интернет врска!
Сакам да ја испробам среќата!
Moe е добар, како и да е!

★ Како да се игра ★
1. Направете напивка за да изберете еден од материјалите што оди преку горниот дел од екранот!
2. Ајде да ја зголемиме цената за да ставиме сè повеќе и други материјали!
3. Обидувајќи се да се подобри!
4. Ве молиме обидете се повторно!
5. Немојте да се фрустрирате ако не успее, обидете се повторно!
6. Обидувајќи се да продадете високо!
7. Станете богат човек!

※ За дополнителни информации, ве молиме по е-пошта.

ШТО ИМА НОВО

Костимот можете да го купите од претходниот настан. (Лимонада, лимонада, розов фустан, училишна униформа 19, Темно лорд, костим за готвачи)
Помали грешки фиксни.

Произведувач на напивки Апк