(Протекување) Веќе има нова слика на GTA VI откриена на Интернет!

Bruno Alexandre Pereira

Светот му се предаде на ГТА V кога беше лансиран во 2013 година, со што оваа титула е една од најуспешните и привлекува нови играчи до ден-денес. И како такви, сите сме многу curубопитни да откриеме како ќе изгледа ГТА VI и како Рокстар ќе развива приказни за оваа нова игра.

Тоа, рече, знаеме дека новата слика на GTA VI е откриена на Reddit. И иако не е официјална, веќе можете да извлечете заклучоци за тоа како изгледаат графичките, па дури и мапите на оваа нова игра.

Нови слики на GTA VI откриени на Интернет! Лажен или вистински? Тоа е прашањето!

(Протекување) Веќе има нова слика на GTA VI откриена на Интернет!  1

(Протекување) Веќе има нова слика на GTA VI откриена на Интернет!  2

Како што споменавме погоре, ова се неофицијални слики од ГТА VI, но изгледаат многу реални. Ако добро поправите, возилото на обете слики е идентично со моделот кој е веќе во GTA V. Сега е во стариот и застарен GTA VI модел.

Покрај тоа, друг фактор што треба да се разгледа е мини-картата во долниот лев агол на втората слика. Што ни покажува кој може да биде делот каде е шумата, вети од Рокстар пред извесно време. Дури и запомнување на нивите околу планината Чилиад во ГТА В.

Но, ова е она што авторот на откровение рече од овие слики:

„Ова се две реални слики од ГТА VI, каде што првата ни покажува малку игра. Додека второто откриено шумско подрачје во областа „Лас Вентурас“.

„Со развојот на овие слики, имам намера да се изложам што е можно помалку за да избегнам проблеми, така што нема да одговорам на ништо“.

Слика на GTA VI


Sony регистрираше серија логоа за PS5! Зошто


Во краток преглед и заклучок, се очекува GTA VI да биде објавен на крајот на годината. И којзнае, придружувајте ја конзолата за следната генерација. Затоа, можеме само да чекаме за нови информации и да се прашуваме дали сликата што ја гледаме погоре е всушност реална или не. Јас навистина сакам да го знам твоето мислење.

Фонт

Следете ги најновите технологии до сега. Следете нè на Фејсбук. Твитер, Инстаграм! Сакате да разговарате со нас? Испратете е-пошта на [email protected]