Протекување на ставка од стапица на Fortnite Battle Royale Zapper – сè што знаеме досега

Fortnite Insider Logo

Ова е сè што знаеме досега за протечената ставка „Запер трап“ која доаѓа на Fortnite Soon Battle Royale.

Ажурирањето на клиентот v10.20 беше објавено на почетокот на оваа недела, што донесе Shield Bubble Items и Fortnite соработка X Mayhem. Променети се и другите измени во ажурирањето на оваа недела, вклучително и „Бура Флип“, „Снутер снајпер“ од „Бура“ и „Драм“. Во контроверзната одлука, Епиќ ја направил и зградата на Нерф. Времето помеѓу поставување на турбо згради е зголемено од 0,05 на 0,15, додека првото поставување на градби со употреба на турбо згради останува исто. Сепак, овие промени беа вратени од епските игри.

Датаминерите протекоа неколку датотеки од ажурирањето v10.20, вклучувајќи ја и претстојната козметика на продавницата за производи, недела 5 и недела 6, екрани за вчитување и многу повеќе. Едно протекување што не привлече големо внимание беше ставка што може да се додаде во Fortnite Battle Royale во следното ажурирање, што веројатно ќе беше ажурирање на содржината.

Протекувања на стапици на стапици на Fortnite Battle Royale Zapper - сè што знаеме досега 1

Нова ставка за тестирање на детектор за истекување наречена „Запер стапица“. Заперската стапица ќе стане епска ретка со максимална големина на оџакот од 4. Ова ќе изгледа:

Запер Фортнит стапица Стапица на Запер Фортнит

Dataminer на FortTory наведува дека ќе можете да ја поставите стапицата „Запер“ на подот, wallsидовите и покривот. Стапишниот код исто така споменува дека ќе можете да поставите стапица на изградбата на непријателот, сепак, мора да почекаме и да видиме дали е тоа проблемот, бидејќи се чини дека е малку веројатно дека Епиќ ќе го стори тоа.

Детали на Запер за стапици Детали за стапици на Запер

Содржината продолжува под огласот

Протези на стапици на Fortnite Battle Royale Zapper - Сè што знаеме досега 2

Како што споменавме порано, можеби ќе видиме дека оваа ставка е додадена во следното ажурирање, што најверојатно ќе биде ажурирање на содржина v10.20. Во моментот на пишувањето немало никакви официјални соопштенија од „Epic Games“, но ние ќе се погрижиме да ги добиете најновите.