Протекување на фотографии од случајот iPhone 11 го потврдуваат дизајнот

Leaked Photos of iPhone 11 Cases confirm design Change

„Епл“ ќе го лансира „Ајфон 2019“ за само неколку дена и сè протече, врз основа на дизајнот. YouTubers низ целиот свет ги добиваат своите работни места реален модел на iPhone 11, што ги покажа поставките на три грди фотоапарати, прва за iPhone. Сега, a од SlashLeaks ги зајакнува протекувањето во минатото. Нови слики што покажуваат наметка за различни модели на iPhone. Случајот, исто така, го потврди постоењето на парче камера во кутија.

Протекување на фотографии од случајот iPhone 11 го потврдуваат дизајнотИзвор на слика: SlashLeaks

Протекот исто така укажува на фактот дека „Епл“ може да се фокусира на подобрување на камерата, гледајќи дека нејзините конкуренти за „Андроид“, особено смартфоните „Хуавеј“ и „Гугл“, прават подобри фотографии – и во текот на денот и во текот на ноќта. Говорејќи за дизајн, тоа исто така ќе се промени. Впечатливи грди испакнати фотоапарати, нови бои и подмножества со мат стакло за подобра естетика и поставувањето лого на Apple, кое води надолу, се некои од промените што може да се очекува да забележат промена од истекување во реалниот живот.

Причината зошто Apple одлучи да го премести логото можеби е да се сместат трите поголеми области со камера. Ако нема промени, нема да има многу подлога помеѓу дното на испакнатоста на фотоапаратот и листот со логото на Apple. Поновите пласмани на логото на Apple може да дејствуваат како знак за корисниците да ја искористат предностите на новата карактеристика за безжично / билатерално полнење на iPhone 11. Бидејќи серпентина за полнење Чи во моментов е централизирана, логото на Apple ќе биде совршен натпревар за усогласување.

Случајот прикажан на фотографијата може да изгледа како официјален случај на „Епл“, но не го сторат тоа. Тие се случаи на клонирање што може да ги направат кинеските производители со пакување „Епл“.

Севкупно, дизајнот нема интересни промени и распаѓањето на фотоапаратот малку го уништува погледот. Но, нема сомнение дека овој дизајн ќе биде последен. Willе видиме што има Apple во продавницата за нас на 10 септември.


НОВО