Протекување: Овие се предмети што ќе паднат од небото при фрлање на претстојниот ѓубре Fortnite

Fortnite Insider Logo

Постојат предмети што можете да ги добиете од небото кога протекоа претстојната ставка „Junk Rift Fortnite“.

Epic објави v10.10 Fortnite ажурирање на печ / клиент минатата недела и базата на податоци протекоа на претстојната ставка, Junk Rift. Нема многу информации што се појавија во врска со артиклите што излегоа на денот на ажурирање v10.10, освен недостаток на предмети, што укажува дека предметот не е јавен.

Ново истекување поврзано со ставката Junk Rift беше објавено од iFireMonkey базата на податоци. Истекувањето сугерираше дека има четири различни артикли што би можеле да се исправат со помош на „Junk Rift“. Овие предмети се сидра, пристаниште, диносауруси и полициски возила.

Протекување: Ова е ставка што ќе падне од небото при фрлање на претстојниот Fortnite Junk 1

Протекување: Овие се предмети што ќе паднат од небото при фрлање на претстојните ѓубре Фортнит 2

Протекување: Овие се предмети што ќе паднат од небото при фрлање на претстојните ѓубре од Fortnite 3

Протекување: Овие се предмети што ќе паднат од небото при фрлање на претстојните ѓубре од Fortnite 4 Истекувања: Овие се предмети што ќе паднат од небото при фрлање на претстојните ѓубре од Fortnite 5

Предметите на „Junk Rift“ беа исто така исмеани на 4-та недела од екранот за вчитување со диносаурусите кои се појавуваат од пукнатини на небото.

Fortnite Сезона X Недела 4 од екранот за протекување на отпадоци од Rift Leaky Fortnite Season X Недела 4 Отстранување на екранот Се вчитува ѓубрето за истекување

Содржината продолжува под огласот

Firemonkey, исто така, откри звучна датотека на ставка, што се чини дека ја потврдува горенаведената ставка ќе биде единствената ставка што ќе падне од празнината.

Ставката ќе биде достапна во ажурирањето на содржината v10.10 утре, што ќе биде достапно во 8 часот по полноќ