Протокот на игра на Baldur’s Gate 3

Aliran gameplay Baldur's Gate 3 1

Време е за големото шоу Baldur’s Gate 3 – гледајте живо игра во живо од Larian Studios.

Larian Studios е домаќин на обелоденувања во игра Порта Балдур 3 на PAX East денес, што можете да го гледате овде.

Протокот започнува 27 февруари во 12 часот по полноќ PST, 15 часот EST, 20:00 UK. Очекувајте да видите игра во живо од портата 3 на Балдур, со закажани сесии да трае вкупно 90 минути.

Ако сакате повеќе Baldur 3 Gate, спуштете го ова, ок:

Овој пренос во живо е воден од креативниот директор Свен Винке, играјќи во живо на сцената со „многу специјален гостин“, откривајќи повеќе за приказната, системот за игра и многу повеќе. Според снимките од екранот што излегоа порано денес, портата 3 на Балдур започна битка базирана на пресврт, можеби слична на серијалот на Larian Studios ‘Divinity: Original Sin.

Доколку присуствувате на PAX East, Ларијан ќе има штанд посветен на играта, а тимот ќе одржи презентации во живо на игра за цела недела.

Портата 3, Балдур ќе пристигне на Early Access околу крајот на оваа година.

Претплатете се на билтенот VG247 Добијте ги сите најдобри битови од VG247 доставени до вашето сандаче секој петок!

Најавена минатата година во јуни, оваа игра ќе се игра соло или заедно, а е во фаза на развој за ПК и Стадија.