Резервна копија APK – Извадете APk 1.2.3 Apk (целосна) за Android

Backup Apk - Extraer Apk

Резервна копија APK – Извадете APk 1.2.3 Apk (целосна) за Android

Резервна копија APK – Извадок Апк е алатка за андроид преземете ја најновата верзија на Резервна копија APK – Извадок Апк Апк (целосна) за Android од revdl со директна врска

Ако некој има какви било прашања за тоа како да направите резервна копија на Android или како да направите резервна копија и да ја вратите апликацијата, главниот одговор е резервната апликација: Резервна копија apk – Extract Apk.

Сите апликации на телефонот се копираат лесно и брзо. Откако ќе направите резервна копија, овие апликации ќе бидат зачувани во папката на уредот. Резервната APK ги прикажува сите апликации што корисникот ги има резервирано. Корисниците можат лесно да ја инсталираат апликацијата, да ја отстранат од списокот со датотеки или да споделуваат апликации со пријатели.

Исто така, резервна копија apk – Extract Apk ги прикажува сите апликации инсталирани на уредот, вклучително и системски апликации. Корисниците можат лесно да ги копираат волшебникот, да направат резервни копии и да ги обноват APK, да складираат, деинсталираат или споделат апликации со пријателите.

Беа прикажани сите апликации (резервен софтвер за апликација) кои ќе им овозможат на корисниците многу јасни и целосни информации за името на апликацијата, името на пакетот, датумот на инсталација или складирање, големината и верзијата. Ова им помага на корисниците да го добијат најдобриот преглед на нивните апликации, нивниот резервен волшебник, резервни датотеки, резервна копија.

Определување на резервната копија на APK – Екстракт на екстракт од Apk◈ Apk – Извадете ги и вратете ги датотеките на АПК и изнесете apk како дупликати, резервна копија на АПК и вратете, извлечете apk.◈ Уредник на АПК – Верзија за апликации за градиент да не ви се допаѓаат ажурирани, тоа е супер резервна копија. Apk Installer – Примате и обновувајте и обновувајте ги апликациите по ресетирање на фактор или на нов уред, резервна копија и обнова на апликацијата. Волшебник за апликации: Создадете свој локален Playstore со резервна копија на апликацијата, волшебникот за резервни копии. кога додавате нова, извлечете apk, резервна копија apk, повторно инсталирајте ја апликацијата, вратете ја apk (резервна копија на апликацијата и вратете ја).

Карактеристики • Пребарај резервна копија на апликација, резервна копија на апликацијата и вратете ја во „Playstore“ • Резервна копија и обновување на апликацијата во Local (Стандардно) • Враќањето од резервна копија на апликација е лесно да се извлече APK, резервна копија APK, волшебник за резервни копии на надворешна SD-картичка • Резервна копија и вратете ја (бесплатна апликација) во внатрешно складирање на телефони по дифолт • Резервната APK е бесплатна за апликации, автоматско копирање на апликацијата со нотификации • Полесно копирање и обновување, лични податоци • Лесни резервни апликации без нивно затворање • Прикажете и заштитете ги и вратете ги системските апликации, бекап и обнова на апликации со Android • Извадете ги и вратете ги APK-датотеките ( apk извоз) • Трансфер и споделување на резервни копии, резервна копија на апликацијата и вратете ја • Извадок АПК – Извадете го автоматското ажурирање од списокот Апк, резервен волшебник • Заштитете резервна копија и вратете се од бришење (апликација за резервна копија и обнова) • Извадете ги скоро сите апликации, вклучително и системски апликации (софтвер за резервна копија на апликацијата) • Резервна копија Враќање на чистач на апликации и ажурирање на менаџерот на списоци со апликации • Автоматска алатка за резервно копирање и враќање во во секое време • Поставете автоматски список со резервни копии за да направите резервна копија на апликации математички • Испратете и споделувајте и примајте резервни копии преку е-пошта или други канали • Безжичен пренос и споделување со брзина на снабдување • Резервни копии и автоматско ажурирање (резервна копија и обновување на апликацијата) ко n известувања • Апликации за резервни копии на системот, повторно инсталирајте ја апликацијата • Деинсталирање, инсталирана апликација, извоз на апликации • Резервна инсталирана апликација за стартување • Презапишување и деградирање и копирање на претходните верзии • Управување со инсталирани / архивирани апликации • Апликации Резервна копија и обновување на функциите на системот • Одделен филтер за преземени и системски апликации • Едноставна резервна копија и обновете за да чувате повеќе верзии • Скенирајте apk и датотеки, волшебник за резервни копии на вашиот уред • Волшебникот за АПК за сортирање апликации по име, датум, големина • Екстрактор на АПК – Екстракт Апк е без апликации, прикажани користени и целосни системи за чување на датотеки и датотеки • Брзина на хипершил • Резервни апликации во внатрешна / SD картичка • Автоматско обновување на апликации резервната копија при инсталацијата на новата апликација , повторно инсталирајте ја апликацијата • Споделете ја apk од резервната копија на апликацијата, извезете го apk

Резервна копија apk – Extract Apk е најдобрата резервна копија за Android: резервна копија и обнова на апликација, волшебник за резервни копии (вратете ја резервната копија на апликацијата) Доколку имате какви било прашања, контактирајте не во секое време. Нашата адреса за е-пошта е [email protected] и ќе ве контактираме што е можно поскоро. Ви благодарам!

Резервна копија APK - Извадок Апк

Резервна копија APK – Извадок Апк

Резервна копија APK - Извадок Апк

Резервна копија APK – Извадок Апк

Резервна копија APK - Извадок Апк

Резервна копија APK – Извадок Апк