Римејк на Са Рома 3 ‘Ро Романси е во завршна фаза на прилагодување со новости кои доаѓаат на претставата за игра во Токио во 2019 година следниот месец

Remake Sa Romancing SaGa 3 ’Sedang Dalam Tahap Penyesuaian Final Dengan Berita Datang Di Tokyo Game Show 2019 Bulan Depan

во меѓу време првично објавено за 2017 година, Романтизирање на СаГа 3 од „Сквер Еникс“ во голема мерка молчи, освен неколку најави, вклучувајќи и западна потврда на Е3 2019 година. Романтизирање на СаГа 3 е римејк на оригиналот во стил Романтизирање на SaGa 2 (17,99 $) што дебитираше на iOS и Android, пред да го види портата на конзолата. Романтизирање на СаГа 3 е една од ретките игри објавени на PS4, Xbox One, PS Vita, Nintendo Switch, Windows 10, Steam, iOS и Android истовремено. Погледнете го трејлерот Е3 за него подолу:

Денес, Романтизирање на СаГа директор на серии Акитоши Кавазу имате уште неколку информации за играта. Тој потврди дека овој натпревар е во последна фаза на прилагодување на сите платформи. Повеќе информации ќе бидат откриени на TGS 2019 овој септември. Тој исто така рече дека римејкот имал намера да биде близу до оригиналот. Секогаш е смешно да се гледа Square Enix како носи неколку свои мали франшизи на толку многу платформи во исто време, но на поголемите им се допаѓа Финална фантазија секогаш има бавно лансирање низ целиот систем. Се надевам дека крајниот резултат Романтизирање на СаГа 3 одам добро на мобилен затоа што нема да се мачам да го користам после Nintendo Switch Романтизирање на SaGa 2 одиме по неа.

Римејк Са Романтика СаГа 3 е во завршна фаза на прилагодување со новости кои доаѓаат на претставата за игра во Токио 2019 Следниот месец 1

Романтизирање на СаГа 3 идни изданија за сите конзоли, персонални компјутери и мобилни системи низ целиот свет. Целосно очекувам датумот на објавување да биде објавен на TGS 2019 со новиот трејлер на екранот. Willе има нова зандана и нов плус режим на игра, покрај сите оригинални содржини на играта. Погледнете ја официјалната веб-страница на англискиот јазик овде. Дали си играл? Романтизирање на SaGa 2 на iOS или Android?

(Извор: Гемацу)