Рубрика: Апликација развиена од нашите читатели

Rubrik: Aplikasi yang dikembangkan oleh pembaca kami [118]

Еве ние сме уште една рубрика за дистрибуирање апликации кои се резултат на работата, имагинацијата и креативноста на нашите читатели. На кратко, тие се едноставни апликации, корисни, забавни, накратко … сè што можете да замислите.

Затоа, да ги запознаеме 5-те апликации денес. Рубрика: Апликација развиена од нашите читатели 1

Нашата апликација за читател


helpMe – Помошници и формули во училиштата

Дали сте уморни од вчитување хартија за да запомните формули? Немате ли некој да ви помогне при домашните задачи? Или ви требаат само неколку тестови за да го практикувате учењето?

Тогаш апликацијата helpMe може да биде помошта што ја барате.

Рубрика: Апликација развиена од нашите читатели 2

Оваа апликација е 100% бесплатна и има заедница која има за цел да им помогне на секој што има прашања. Значи, можете да поставите прашања што ги сакате, поврзани со училишните содржини.

Покрај тоа, можете да пристапите тестови и тестови и исто така да се консултирате со формули и разни содржини од различни дисциплини.

Исто така, постои простор посветен на малите деца, каде што можат да научат броеви, азбука, бои и диносауруси.

Рубрика: Апликација развиена од нашите читатели 3

Оваа апликација ја разви тимот Stapp Co. и испратен од читателот Карлос Карваhoо, достапен бесплатно за Android.

помогни ми


Импокамбио

Импокамбио е апликација која ви овозможува да ги пресметате трошоците за услугите во странска валута, како и даночната марка што се применува за плаќања направени во валути различни од евра.

Едноставно внесете го износот, во долари или фунти, и затоа апликацијата ги претвора вредностите на девизи во евра. Тогаш ќе биде прикажан вкупниот износ што треба да се плати во евра, со вклучени такси за услуги во странска валута и данок на печат, во зависност од такси што ги применува вашата банка.

Рубрика: Апликација развиена од нашите читатели 4

Достапните валути се УСД (американски долари; CAD (канадски долари) и GBP (Британска фунта)).

Вклучени банки се Ново Банко, Каиса eralерал де Депситос, Милениум, Монтепио, Сантандер, БПИ и Кредито Агрикола.

Рубрика: Апликација развиена од нашите читатели 5

Оваа апликација е развиена од Луис Переира и е достапен бесплатно за Xbox One и Windows 7 Windows 10.

Импокамбио


Круната Батлер

Апликација Круна борба е едноставна, интуитивна и експлозивна 3 против 3 битка игра во мултиплеер.

Оваа игра е ново искуство од стрелачки топ-долу со уникатни херои за соочување со други играчи од целиот свет на онлајн натпревари.

Значи, ако сте подготвени да го прифатите предизвикот, мора да ја формирате својата војска, да го изберете вашиот омилен херој и да го персонализирате. Потоа само скокнете на фронтот за да ги победите вашите противници и да фатите најголем број круни.

Рубрика: Апликација развиена од нашите читатели 6

Играта има режим Capture Capture, каде целта е да се фати круната што е на средина на картата и да ја заштити 15 секунди.

Од друга страна, популарен режим е Team Deadly Combat каде што треба да ги елиминирате противниците, а оној што ќе го достигне максималниот резултат победи прво.

Рубрика: Апликација развиена од нашите читатели 7

Играта, која е достапна бесплатно за Android, ја напиша тимот LoadingPix, го испрати Пауло Амарал.

Круна борба


Матична плоча

Апликацијата Moneyboard им овозможува на корисниците да ги контролираат своите трошоци и приходи брзо и интуитивно.

Со оваа апликација за лични финансии, можете да управувате со приходот и трошоците, користејќи софтвер со лесен навигација кој ви овозможува пристап до вашиот буџет, трошоци и приходи со само неколку славини или упатства.

Така, на пример, може да се консултирате со извештајот со сите приливи и одливи од вашата сметка. Исто така е можно да се филтрираат трансакциите по недела, месец.

Рубрика: Апликација развиена од нашите читатели 8

Главна карактеристика:

    Брз и лесен за додавање на трошоци или приходи Синхронизирајте со iCloud Додајте повторливи трансакции Проверете ги записите подредени според датумот, количината, категоријата или името Пивот графикон за подобро да ја видите вашата биланс за време на личните и безбедни временски периоди со заштита на лозинка Поддржува различни валути Прилагодливи категории Поставете Потсетници за вашиот месечен буџет никогаш да не заборавите да ги додадете вашите дневни трошоци. Изнесете ги вашите дневни трошоци

Рубрика: Апликација развиена од нашите читатели 9

Оваа апликација е развиена од Дамјан Вијара и достапно, бесплатно, за iOS.

Матична плоча


Португалски популарни изреки

Португалски популарни изреки има собрано повеќе од 1000 изреки во една апликација.

Овие зборови се популарни цитати кои пренесуваат општо знаење за животот.

Рубрика: Апликација развиена од нашите читатели 10

Оваа апликација може да се користи за различни намени, на пример, од iosубопитност или образование. Таа беше развиена од тимот Pouic и достапен бесплатно за Android.

Ние претходно откривме други апликации од овој тим, како што се Панда Видео и Технолошки попуст.

Португалски популарни изреки


Што мислите за апликацијата оваа недела?

Ако сакате да ја видите вашата апликација објавена на Pplware, испратете ја до нас информации до [email protected]