Самурајската песна ја отпеа Негираше на Киберпанк 2077?

Самурајската песна ја отпеа Негираше на Киберпанк 2077? - слика 1

CDPR собира доволно играчи за нови игри. Благодарение на истрагата за Твитер, го научивме името на групата што ја изведе песната во трејлерот Е3 за играта.

Киану Ривс се појави на сцената Е3 за да го објави датумот на објавување на Cyberpunk 2077 е вистински третман, но се чини дека списокот на луѓе од надворешната индустрија вклучени во производството на оваа масивна игра ќе биде уште подолг. Корисникот на Твитер, @Darthsebious (Seb McBride), дизајнер на ниво на CDPR, ги поканува другите да претпостават кој ја претставува песната во трејлерот Е3. Наскоро го најдов песната се вика Чипин во Ин, изведена од шведските поклони за „Пост-хардкор“ / тврдокорно одбиен.

Самурајската песна ја отпеа Негираше на Киберпанк 2077? - слика 1

Иднината сега, старец.

Ова е уште еден поим CP2077 ќе дојдеме со разновидни саундтракови – во меѓувреме сме познати како музички режисери Незаконски лов, Марцин Прзиболович, ќе биде композитор на саундтракот на играта, но гласините велат дека најмалку еден добро познат уметник го посетил седиштето на ЦДПР во Варшава – лицето наводно Лејди Гага; Понатаму, како што можеби се сеќавате, Cyberpunk Првиот трејлер ја прикажува песната Куршум од познатата Архива група. Откако слушнав преглед на нивниот исход, секако се надевам дека одбиено ќе даде повеќе од само мал фрагмент од нивната песна на трејлерот, и тоа може да биде случај.

Отфрлањето на ангажманот го завршило претресот бенд што ќе донесе песни од групата Самурај познати од табелата за проширување на универзумот Рокербој. Самурај објави само еден албум, но беше многу популарен во универзумот. Идејата на ЦД РЕД Проект е повторно создавање на нивните песни CP2077 – задачата најверојатно е доверена на Одредена.

Одбил да произведе неколку албуми и ПрД во 90-тите години, со „The Shape of Punk“се оценува како број 8 за 1998 година на Оцени ја музиката. Откако отсуствуваа седумнаесет години, тие се вратија во 2015 година со нов албум. Скандинавскиот бенд се очекува да го издаде својот следен албум подоцна оваа година.