Светска потрага Нова авантуристичка игра Ровио е тука.

Светска потрага Нова авантуристичка игра Ровио е тука.

Познатите развивачи на игри од серијата Angry Birds Rovio Забава, тивко ја објавија својата прва авантуристичка игра „Светска потрага“. Играта веќе некое време е во затворена бета фаза. Но, програмерите решија да излезат во јавноста денес.

Може да го преземете World Quest Apk Mod тука и да го инсталирате на кој било уред со Android. Ако сте ја презеле претходната затворена бета верзија на играта, мора да ја отстраните за да ја добиете оваа ажурирана верзија. Ова може да предизвика вашиот напредок да исчезне за кратко време.

Rovio World Quest игра со Android

Главни карактеристики на потрагата по свет:

Светската потрага сега е во живо! Ако имате инсталирана апликација Бета, прво деинсталирајте ја!

Светската потрага е да завршите мисии и да заработите плен за да го израмните вашиот херој. Пронајдете нови предмети и научете нови вештини додека патувате низ жив и постојано менување на светот заедно со другите играчи. Има огромен свет за истражување! Кој ќе биде првиот што ќе ги освои најтешките непријатели во светот? Или ќе го сторат тоа заедно?

карактеристики:
– Истражете го живиот свет полн со авантури!
– Соберете ретки предмети, гради и плен.
– Изберете херојска класа која одговара на вашиот стил на игра.
– Отклучете тони вештини за вашиот херој.
– Опремување на вашиот херој со најдобро оружје и оклоп за да ги победи тешките непријатели!
– Создадете еснафи и играјте со пријателите!
– Вашиот херој ја продолжува авантурата, дури и додека сте далеку.

Заспаниот свет
Вашиот херој постојано се бори и ограбува предмети во овој огромен свет, дури и додека сте далеку. Секој пат кога ќе ја отворите играта, ќе имате нови артикли, нови светски чудовишта и нови светски мисии за да ги завршите! Нема подобро чувство од враќање во Светската потрага!

Часови за херој
Како ќе се борите во светската потрага? Огнени топки или стрели, штитови или ками? Изберете ја вашата омилена херојска класа и подгответе се со предмети и вештини! Дали ќе го откриете најмоќниот начин да се справите со злобните чудовишта?

Автоматска битка
Вашиот херој постојано се бори против непријателите, но вие избирате кои предмети и вештини да ги користите. Создадете најепска комбинација на вештини за да се впуштите во најопасните места во светската потрага!