Сега е достапно за да нарачате ограничен опсег на Razer Gears 5

SomosXbox

Како што рековме минатиот месец, одлична технологија марка Razer Планирам да продавам линии на производи врз основа на 5-та опрема. Ова ќе биде поделено на додатоци за Xbox One а исто така и за Компјутер, сите со очекуваните причини за игра Коалиција. Првиот пат кога разговаравме во должина за ексклузивни слушалки Xbox One Razer Thresher и сега, по пристигнувањето на целата линија на претпродажни пазари на 5 септември, компанијата ни нуди нови опции за играње со стил и особено со квалитет.

Почнувајќи со нашата душо Xbox One, ова го има првиот комплет направен од марки и тастатури марки кои можат да се прилагодат на конзолите и слушалките споменати погоре:

  • Razer Turret Gears Edition 5 за Xbox One: Посебен безжичен уред кој вклучува интегрирана подлога за глувче, тастатура и глувче. Сите со допири на игри и награди, како што се DLC Lanzer Skin и Mark.
  • Razer Thresher Gears Edition 5 за Xbox One: Некои моќни безжични слушалки кои се поврзуваат директно со конзоли без USB и опкружувачки звук без ограничувања благодарение на Windows Sonic.Овие се исто така вклучени како DLC Lanzer Skin и Mark.

За играчите Компјутер Секако Razer Не ги заборавајте и продолжете со посебните линии на тастатурата, глувчето и мега-матот:

Сега е достапно за да нарачате Razer Gears 5 ограничен опсег 1

  • Издание 5 на Razer Huntsman Gears: Тастатурата е визуелно убава и привлечна, но повеќе однатре со прекинувачи што ќе ни овозможат неверојатни перформанси. Овие се вклучени како спреј за крв и банери на DLC.
  • Razer Mimba Wirless Edition Gears 5: Безжичен глушец со траење на батеријата до 50 часа за повеќето гејмери. Ова исто така вклучува спреј за крв и банери како DLC.
  • Razer Goliathus Extended Chroma Edition Gears 5: Како што сугерира името, ова е голем и долг мат и вклучува осветлување од Razer Chroma RGB. Ова вклучува ист DLC како претходниот производ.

Сите овие производи сега можат да се нарачаат и, за оние кои не разбираат, ве оставаме со Gears 5 анализа.