Сега можете да добиете неограничено проследување од Spotify на EE Smart …

Ahora puede obtener transmisión ilimitada de Spotify en un EE Smart Plan 1

Сега можете да добиете неограничено стриминг од Spotify на EE Smart Plan 1

ЕЕ неодамна го додаде Amazon Prime Video на нивните паметни планови и сега го вклучи и Spotify во мешавината.

Spotify може да се користи на Music Data Pass, или како заменлива придобивка, вклучена во плановите 4G или 5G или за купување како посебен премин за 7,99 фунти месечно. EE Music Pass веќе вклучува неограничено стриминг за Apple Music, Deezer и Tidal.

  • Најдобри договори за ЕЕ телефони: Apple, Samsung, Huawei, Pixel, OnePlus

Можете да разменувате бенефиции секогаш кога сакате, или преку Интернет или преку апликацијата My EE, а Smart Plans исто така имаат и Ажурирање во секое време, што ви овозможува да го надградувате телефонот кога сакате.

Сите клиенти на паметниот план имаат најмалку една заменлива корист, но добивате двајца ако имате план од 5G.

Исто така, има и Gamer Data Pass што ви дозволува да играте мобилни игри со неограничени податоци, или видео додавање што работи со апликации, вклучувајќи Prime Video, BBC iPlayer, BT Sport (со HDR на 5G планови), YouTube и Netflix. Повторно, можете да ги додадете за 7,99 фунти месечно за каков било план.

Мрежата за прв пат ги воведе своите Паметни планови во мај, а други придобивки вклучуваат Roam Bonus Pass кој ви овозможува да ги користите минутите, текстот и додатоците на вашиот план во САД. САД, Канада, Австралија, Нов Зеланд и Мексико.

  • Што е 5G, колку е брзо и како се спроведува во Соединетите Држави и Велика Британија?