Сега можете да купите флексибилен Samsung Galaxy Fold во Шпанија за 2.000 евра

Sekarang Anda dapat membeli Samsung Galaxy Fold    fleksibel di Spanyol untuk itu ... 1

Сега можете да купите флексибилен Samsung Galaxy Fold во Шпанија за 2.000 евра 1

Беше претставено на почетокот на годината, конечно завршува месец и месец гласини и протекување: Samsung Galaxy Fold а концептот на неговиот роман за флексибилните екрани требаше да биде објавен пред точно три месеци, на 26 април И покрај тоа што проблемот беше откриен во последен момент, направете го назад во дизајнерската просторија за да го решите. 3 месеци подоцна, Samsung вети дека ќе го пушти на пазарот и е во Јужна Кореја од септември. Сега е уште еден пресврт на пазарот, а од денес можеме да го купиме во Шпанија првиот флексибилен паметен телефон од Samsung.

Samsung Galaxy преклопуваат цени во Шпанија

Почнувајќи од денес 18 октомвритоа Samsung Galaxy Fold, се продава по цени почнувајќи од 2.020 евра во Црна и Сребрена во продавници во Шпанија, како Јас ги исеков англискиот, Телефоника, Водафон и портокал. И, исто така, во овие други земји:

 • Шведска
 • Финска
 • Данска
 • Норвешка
 • Швајцарија
 • Полска

Galaxy Fold Ова е дизајнирано да понуди ново искуство: кога е затворено, корисниците можат лесно да пристапат до апликациите кои најчесто се користат со една рака и кога е отворено може да истражувате, благодарам за тоа 7,3-инчен екран на бесконечност Flex, нов начин да направите неколку задачи одеднаш, како што е гледање видеа или играње, меѓу другите опции.

Со него Galaxy Fold се преклопува само по себе, можете брзо да снимате видеа и да ги гледате на поголем екран, само отворете го и апликацијата за континуитет ќе пренесува видеа од капакот на главниот екран без проблеми. Со Мулти-активниот прозорец, можете да извршите неколку апликации истовремено во реално време и да извршувате многу задачи ефикасно: уредувајте слики, прегледувате галерии со фотографии и читајте е-пошта од пријатели и колеги, сите во исто време. Со верзијата 5G, корисниците на Galaxy Fold можат да ја искористат целата побрза брзина од нивните оператори.

Подобрувања воведени од Samsung

Во текот на летните месеци, Samsung се посвети на „потребни поправки и спроведе строго тестирање со кое се потврдуваат предложените измени “, така што оваа нова верзија на Galaxy Fold Не повторете ги проблемите откриени во оригиналниот модел. За оние што прашуваат, компанијата забележува дека новите измени се како што следува:

 • тоа Слој на заштитник на екранот на бесконечност Flex Ова ги надмина границите, со тоа што јасно е дека е составен дел од структурата на екранот и не треба да се отстранува.
 • Дополнителни засилувања за подобра заштита на уредот пред надворешните честички, одржување на интегритетот на флексибилното искуство:
 • тоа зајакнати се горните и долните шарки со ново заштитно капаче.
 • Внесен Дополнителни метални слоеви под дисплеј Флекс на бесконечност, за зајакнување на нејзината заштита.
 • Просторот помеѓу шарката и телото на Galaxy Fold е намалена.