Сезона 11 на наградите за ракета лига | Која е наградата за сезоната 11?

Box art - Rocket League

Псионикс го објави тоа Награда за ракета лига Сезона 11 пред датумот на завршување. Како и обично, постои Конкурентна, генерален шампион, и Дополнителен режим подарок за да се произведе, но истекувате време да го направите тоа. Пред да започне сезоната 12 за неколку недели, сакате да добиете награда пред да замине засекогаш. Погледни нè Награда за ракета лига Сезона 11 водич за слабината на она што сè уште можете да го добиете.

Сезона 11 на наградите за ракета лига | Конкурентен режим

Награда за ракета лига Сезона 11

Првиот во нашата наградна статија „Ракета лига“ сезона 11 е награда за конкурентност. Наградата за Сезона 11 е ново Зголемување за вашиот автомобил, и има различни за секој пласман во играта. Мора да го завршите натпреварот во конкурентна плејлиста за да се квалификувате за оваа награда, затоа мора да се вратите во играта ако не сакате да ја промашите.

АЛСО: Децата на Дакотаз Брут Мехс го ставаат Фортнит на експлозијата

Ние ја вклучивме секоја награда за рангирање подолу за да можете да видите што потенцијално може да се добие. Погледнете ги и потоа скокајте се назад кон Ракетата лига за да ги добиете.

 • Бронза I или повисок – Бронзен бустер
 • Сребро јас или повисоко – Сребро засилување + Зголемете го пониско
 • Злато I или повисоко – Зголемување на злато + пониско злато
 • Платина I или повисок – Платинум Зголемување + Зголемува пониски
 • Дијамант јас или повисок – Дијамант Зголемува + Зголемува пониски
 • Шампион I или повисок шампион – Зголемува шампион + пониски засилувања

Сезона 11 на наградите за ракета лига | Голем и дополнителен шампион

Награда за ракета лига Сезона 11

Ако стигнете до рангот на Големиот шампион пред да заврши сезоната 11, ќе добиете една од наградите подолу и титулата „Голем шампион – сезона 11“. За оние кои ги завршуваат специјалните предизвици за „Екстра режим“ исто така, постои титула за Голем шампион на Екстра Шампион кој мора да го одржувате исто така.

Дури и ако не ги погодите сите овие маркери, има подароци што чекаат да ги собереш. Уште еднаш, тие се наведени подолу за да мора да го прочитаат.

 • Конкурентен Гранд Шампион – Сезона 11 Наслов во игра – Гранд Шампион “+ Гранд Шампион Зголемете + сите сезони 11 Зголемувања
 • Rumble Grand Champion – Наслов Сезона 11 – RNG Champ “Наслов во играта + Гран-шампион Зголемете + сите сезони 11 Зголемувања
 • Grand Champion Dropshot – Сезона-игра Наслов „Floor Shatter“ + Гран-шампион Зголемете ја титулата + сите сезони 11 Boosts
 • Гранд Шампион Хупс – Наслов во играта „Сезона 11 – Господар на забивања“ + Гранд-шампион Зголемете + сите сезони 11 Зголеми
 • Шампион на голем ден на снег – Наслов во играта Сезона 11 – Волшебник во Близгард + Наслов на шампиони во голема форма + сите сезони 11 подобрувања