Серијалот на шоуто Здраво ја игра актерката Кортана

Serial Showtime's Halo menampilkan aktris Cortana

Наташа Мекелон ќе ја игра иконата АИ во претстојната серија на Showtime.

Серијата Хало на Showtime помина добро, и се чини дека тој ја најде совршената актерка за да ја прикаже улогата на иконскиот Кортана.

Наташа Меклеон од Калифорникација ќе се соочи со Кортана, исто така Др. Кетрин Халси, креатор на проектот СПАТАН и лицето кое стана основа на Кортана. Покрај Мекеlон, беше најавено и Бокем Вудбин да го глуми новиот лик „Приватник“ Сорен-066 и Шабана Азми, кои ќе се соочат со адмиралот Маргарет Парангоски, шеф на Кабинетот за морнаричко разузнавање.

Програмата ја избра најважната starвезда: Пабло Шреибер, кого можеби го познавате како Порнсташ од Оринџ е Нова црна. Тој ќе ја игра улогата на Главен мајстор и не можеме да чекаме да видиме како сето тоа ќе се одвива. Оваа претстава очигледно ќе одземе одредена слобода со приказната на Хало и универзумот, па затоа е тешко да се каже со каква лична приказна ќе се соочиме денес.

Во серијата Showtime's Halo се појавува актерката Кортана 1

Showtime произведува серии со 343 индустрии и Amblin Entertainment, со производство да започне подоцна оваа година во Будимпешта, Унгарија. Сè уште не знаеме повеќе од тоа, но мора да биде среќно време за обожавателите на Хало, особено затоа што ова ќе биде првиот официјален проект што го гледаат игри на поголемите кабелски телевизиски мрежи.

Што мислите дека ќе биде? Известете ги во коментарите подолу.

Водена од хорор, виножито-шеќер-пиксели-брзање и видео игри, Бретања е постар уредник во Shacknews кој живее со надреализам и ултра насилство. Следете го на Твитер @ MolotovCupcake и видете го неговото портфолио за повеќе информации. Како што еднаш рече неверојатен стрелец, полуди!