Серија на генерација 5 Првиот покемон оди излезе

Total Unduhan Pokémon Go Melambung Melampaui 1 Miliar

Постигнување до Преодбениот знак – сите во Одг Оди веќе е огромен предизвик само по себе.

Стотици суштества кои опфаќаат четири генерации на франшизи се моментално достапни под популарната титула „Niantic“ за мобилни телефони, а бројот што веќе е зголемен ќе се рашири, благодарение на претстојните ажурирања. Во моментот, Покемон првото деби во генерацијата 5 Црно и бело нема каде да се види, но нема да трае долго додека не се отворат поплавите.

Минатиот месец, инвеститорот опиша серија на профитабилни награди кои одат во Pokemon Go како дел од настанот Ultra Bonus. Зголемете го нивото на XP, специјалните напади во борба и, зачувајте го најдоброто за последно, генералот 5 Покемон е прв подготвен да биде оспорен во текот на септември. Колку оригиналот на Унова има намера да пристигне во исто време, останува да се види, иако благодарение на напорите на одредени рудари на податоци, мачката можеби се извлече од торбата.

Погледнете ја галеријата подолу за денешното веродостојно откритие на Лејкерскиот Хрелес:

За да ве спаси од броење на секој поединечен вид, вкупно 61 се застапени, само половина од вкупниот Unova Pokédex. Со оглед на тоа како Niantic обично ја лансира секоја нова генерација во неколку серии, малку е веројатно дека сите 61 опишани Pokemon ќе пристигнат одеднаш, но наодите на Chrales можат добро да го означат редоследот по кој инвеститорот има намера да пристигнат. Стартерите традиционално беа првите неколку astверови што треба да се додадат и немаме причина да се сомневаме во промена на редот за генералот 5.

Само треба да почекаме и да видиме како точно се справи планот на Ниантиќ Одг ОдиСледниот внес на содржина, но останат уверени, целиот природен живот на Унова ќе пристигне во блиска иднина. Додека чекаме дополнителни детали, ве молиме известете ни на вообичаеното место под генерал 5 за кое Покемон прво ќе бидете свесни.