Сестрата на Пабло Ескобар лансира втор телефон со преклопување: сега таа е клон на Галакси Фолд

Kakak Pablo Escobar meluncurkan ponsel lipat kedua: sekarang dia adalah tiruan dari Galaxy Fold

Иако развивањето паметен телефон од самиот почеток е практично невозможно за некој што нема голема компанија и големо наследство, не е премногу комплицирано да нарачате серија на повеќе или помалку стандардни модели во Кина за поставете свој бренд кога интернационализираат. Така се нарекува „ребрендирање“, многу брендови започнале на овој начин пред да влезат во нивниот сопствен развој и производство. И тогаш има компании како брат Пабло Ескобар, кој е посветен на дизајнирање на клонирање познат како внимание.

Во тој случај не е доволно извонредно да се дружат браќата и сестрите на Пабло Ескобар со правење паметни телефони, ставањето во првите редови на авангардата во однос на виткачките екрани е пристојна пируета за циркусот на сонцето. Но, еве како да промовирате нови производи: Вашиот преклопен паметен телефон е најекономичен во светот. Всушност, вредноста е помалку од половина од Samsung Galaxy Fold, мобилен телефон што веднаш го украде дизајнот.

Повеќе од мобилен телефон, ова е дело на Фотошоп

Ескобар 2 пати

Нема сомнение дека користењето на името на славниот дилер на дрога, веќе мртво, е јасен повик за будење; оттука да се пласираат компаниитеВклучен ЕскобарРазбудете се не само curубопитност, туку и многу сомнежи. На пример: дали телефонот навистина пристигнува ако некој реши да го купи од веб-страница на Интернет? Не би бил премногу ризичен: Сигурен сум дека ме повикаа од царина, за да не ме пуштаат повторно.

Вратете се на темата на телефонот: Ескобар Фолд 2 виде светлина на веб-страницата на компанијата и можете да купите сега: Братот на овој шверцер на дрога ја искористи можноста да достави добри вести со соопштение за печатот каде се истакнува цената на уредот. 399 УСД, променети околу 361 евра.

Escobar Fold 2 е еволуција на Escobar Fold 1, првиот паметен смартфон на компанијата основана од братот на Пабло Ескобар. Како што сугерираше еволуцијата, овој нов модел нуди подобар дизајн, како и поиновативни карактеристики; како пет фотоапарати, екранот Динамичен AMOLED е преклопен хоризонтално и се користи 7,3 инчи, батеријата е 4.380 mAh и, на крај, следете ги карактеристиките на Samsung Galaxy Fold. И тие не оставаат никаква фантазија: Escobar Fold 2 има икона и интерфејс One UI, вклучувајќи апликација за камера.

Појавувањето на Escobar Fold 2 се следи на Samsung Galaxy Fold 2, дури и има еден интерфејс

Иконографијата на брендот, како и телефонот, го следат естетскиот „нарко“ што ја користи фигурата на Пабло Ескобар. Сите присутни уреди кои, барем во теорија, Готово е и може да се купи: 128 GB верзија за складирање сега е достапна на онлајн продавниците. Оваа продавница е управувана од Шведска и се испорачува низ целиот свет (ова е она што Ескобар го потврди).

Ескобар 2 пати

Нема сомнение дека е iousубопитен, но и претставува голем ризик: покрај тоа што нема гаранција за примање повици (барем кои се карактеристиките на фаќањето), нормализирањето на фигурата на дилер на дрога како марка за мобилни телефони се смета за јасен обид на Роберто да ја искористи фигурата на неговиот брат кој би можел дебатираше

Дополнителни информации | АД Ескобар

Споделете го братот Пабло Ескобар лансира втор телефон со преклопување: сега ова е клон на Галакси Фолд