Симулатор за автобуси: Ultimate 1.0.7 Apk + Mod (Неограничени пари) + податоци …

Симулатор за автобуси: Ultimate 1.0.7 Apk + Mod (Неограничени пари) + податоци за Android

Симулатор за автобуси: Крајно е симуларна игра за најновата верзија на и преземање на Симулатор за автобуси: Крајно Apk + Mod (Неограничени пари) + Податоци за Android од revdl со директна врска

Симулатор за автобуси: Крајно ————————————————

Нова игра со автобуси од развивачите на Камион симулатор 2018: Европа

Ве чекаат целосно реални рути и искуство во возењето со автобус.

САД, Германија, Русија, Турција, Италија, Шпанија, Франција, Холандија, Бразил, Азербејџан Реални градски карти.

Основајте ја вашата автобуска компанија и станете најголемата автобуска корпорација во светот.

КАРАКТЕРИСТИКИ НА БУЗИТЕ СИМУЛАТОРНО ИГРА

– Вие ќе можете да имате канцеларии на многу места низ целиот свет. – Патничкиот систем ќе обезбеди реални и социјални реакции. – 13 неверојатен автобус за автобуси – Патниците можат да ве проверат. област – Реален сообраќаен систем – Реално време – Реални звучни ефекти на автобусот – Едноставни контроли (навалување, копчиња или волан) – Поддршка за повеќе од 25 јазици

Сосема реален тренер симулатор за тренери. ? Преземете ја игра Bus Simulator: Ultimate токму сега бесплатно. ?

КАКО ДА ИГРАШ– Стартувајте го автобусот користејќи го копчето Start / Stop – На десната страна на екранот, поставете ја брзината во положба „D“. Контролирајте го автобусот користејќи ги копчињата за пауза и забрзување.

Внимание: Возете безбедно и следете ги правилата за сообраќај во реалниот живот.

За какви било прашања и мислења, контактирајте не на [email protected]_________________________________________________________________

Инсталирајте:1. Инсталирајте Apk2. Извадете ја и копирајте ја папката “com.zuuks.bus.simulator.ultimate” во “Android / Obb /” 3. Играјте и уживајте

Симулатор за автобуси: Крајно

Симулатор за автобуси: Крајно

Симулатор за автобуси: Крајно

Симулатор за автобуси: Крајно

Симулатор за автобуси: Крајно

Симулатор за автобуси: Крајно