Сите Fortnite V10.00 мапи ги менуваат ажурирањата на содржините – на POI на теми од западниот град

Fortnite Insider Logo

Во ажурирање на содржина v10.00, Neo Tilted е заменет со Tilted Town, диви западен тематски POI. Ова е како изгледа POI.

Постојат навестувања за враќањето на стариот POI, но во ажурирањето на содржините v10.00 што се случи денес, Neo Tilted е заменет со Tilted Town. Оваа локација и повеќето нејзини згради беа откриени од рударите за податоци пред тие всушност да бидат воведени на картата, но сега може да се види во играта.

Важно е да се напомене дека откако ќе влезете во Tilted City, нема да можете да градите или да соберете / уништите нешто на оваа локација и ќе видите порака која ве известува за ова откако ќе навлезете. Овој POI потекнува од јазот создаден од пламенот што се гледа во Neo Tilted пред ажурирањето.

Сите Fortnite V10.00 ги менуваат ажурирањата на содржината на мапата - Скриен град Тема запад од Тема POI 1
Fortnite Season X Neo Tilted Beacon Enabled Активирана Fortnite Season X Neo Tilted Beacon

Постојат четири непрекинати оружја во Ажурирање на содржини v10.00 и тоа се Двоен барел истрел, шест стрелец, ловџиска пушка и пешадиска пушка. Ова оружје за тезата ќе се појави само во Tilted Town.

Бидејќи ова ажурирање вклучува само промени во картата за Tilted Town, ги поминавме различните згради што се додадени во оваа ПОИ подолу.

Fortnite v10.00 Мапа ја менува ажурирањето на содржината - Lean City Fortnite v10.00 Промена на ажурирање на содржината на мапата – Lean City

Кабинетот на Шериф

Содржината продолжува под огласот

Не може да биде ПОИ со тематски див запад без шериф во град!

Fortnite v10.00 Промени во картата за ажурирања на содржини - Канцеларијата на Шерифот е наклонета Fortnite v10.00 Промени во ажурирањето на содржината на мапите – Канцеларија на градскиот шериф на наклонети

Рударство

Овој рудник е помал од Shifty Shafts, но можете да најдете неколку подземни ковчези во куп камења.

Fortnite v10.00 Мапа го менува ажурирањето на содржината - Наклон на градскиот рудник Fortnite v10.00 Промена на ажурирање на содржината на мапата – Рудник во прилог на град

Банка

Ова се наоѓа веднаш до Гунсмитс.

Fortnite v10.00 Промени во картата за ажурирање на содржината - „Tilted Town Bank“ width = Fortnite v10.00 ги менува ажурирањата на содржината на мапата – Tilted Town Bank

Ковач

Fortnite v10.00 Промени на картата во ажурирање на содржината - Пиштол во градски пиштол Fortnite v10.00 Промена на ажурирање на содржината на мапата – Gunsmith на наклон на град

Хотел

Хотелот е на вториот кат од оваа зграда, под него ќе најдете Салон.

Fortnite v10.00 Промени во ажурирање на мапа со содржини - Tilted Town Hotel Fortnite v10.00 Промени во ажурирањето на содржината на мапата – Tilted Town Hotel

Салон

Салон може да се најде на приземјето од зградата, под хотелот.

Fortnite v10.00 Промени на сајтот во ажурирања на содржини - Наклон на градскиот салон Fortnite v10.00 го менува ажурирањето на содржината на мапата – Наклонување на градскиот салон

Весник Телеграф

Телеграф може да се најде на страната на седанот.

Fortnite v10.00 Промени во мапата за ажурирање на содржината - Наклонет Телеграфски град Fortnite v10.00 Промени во ажурирањето на содржината на мапите – Телеграфски наклон кон градот

Коњ стабилен

Fortnite v10.00 Мапа ги менува ажурирањата на содржините - Табели со градски штали Fortnite v10.00 ги менува ажурирањата на содржината на мапата – Табели со штали во градот

Кула за часовници

Саат-кулата е секогаш присутна во сите форми на наклонети, така што градот на Свиткан нема да биде различен!

Fortnite v10.00 Промени во картата за ажурирање на содржината - Култура на ажурирање на градската часовник Fortnite v10.00 го менува ажурирањето на содржината на мапата – потпирајќи се на Кулата за часовници на градот

Продавница

Fortnite v10.00 Промени во картата за ажурирање на содржината - Склопуван градски магазин Fortnite v10.00 го менува ажурирањето на содржината на мапата – Градска продавница со наклон

Трговски пост

Трговскиот пост може да се најде веднаш до Продавницата.

Fortnite v10.00 Промени во картата за ажурирање на содржините - Склопен град за тргување со наклони Fortnite v10.00 Мапа ја менува ажурирање на содржината – Поштенски градски трговски пост

И др

Се чини дека има куќа / продавница полна со ковчези и би било добро место за жетва дрво!

Fortnite v10.00 Промени во картата за ажурирање на содржината - Наклон кон производителот на ковчегот на град Fortnite v10.00 Мапа го менува ажурирањето на содржината – создавач на ковчези на град

Има куќа која се наоѓа близу до рудникот и има неколку ковчези во ова ПОИ.

Fortnite v10.00 Промени во картата за ажурирање на содржината - Скриена куќа Месен куќа Fortnite v10.00 го менува ажурирањето на содржината на мапата – Tilted Town Misc House

Што мислите за навалениот град? Известете ги во коментарите подолу.

Постојат некои стари ПОИ кои се враќаат во Фортнит, а некои од нив се потврдени со протекување. За да ги видите сите ПОИ кои најверојатно ќе се вратат во Фортент во Сезона X, кликнете овде.