Следете го Внатре Xbox во живо денес: Project xCloud, Outer World, Xbox Game Pass и многу повеќе

Ikuti Inside Xbox live hari ini: Project xCloud, The Outer World, Xbox Game Pass dan banyak lagi

Како да гледате Inside Xbox директно

За да го видиме ова ново поглавје од „Inside Xbox“, треба само да го следиме преносот во живо што компанијата ќе го направи преку Миксер (се разбира, сè е дома). 0:00 денес (почнувајќи од вторник до среда), ќе ја знаеме новата реклама што Редмонд ја подготви за нас денес, некои реклами каде Редмонд зборува за една од точките што не предизвикува поголем интерес: Проект xCloud.

Нови детали за Project xCloud

Проект xCloud

Услугите за проследување игри Xbox мора да започнат со работа подоцна оваа година, така што денешното емитување треба да ни даде повеќе индиции за лансирањето. Достапни игри, компатибилни платформи од првиот ден … има многу непознати работи за кои сакаме да знаеме, па се надеваме дека денес конечно ќе можеме да излеземе од сомнеж.

Повеќе игри за Xbox Game Pass

Библиотеката за игри Xbox бесконечно расте, е добра вест за сите кои уживаат Игра XboxЗначи, ако денешната конференција вклучува вести за оваа услуга, подобро од подобро. Мора да видиме кои игри се вклучени во претплатата, па со нетрпение очекуваме да откриеме какви изненадувања „Мајкрософт“ поттикна да бидат вклучени во услугата. Сакаме сè повеќе игри!

Претстојно ослободување

Но, покрај игрите кои достигнуваат Игра Xbox, емитувањето исто така ќе остави детали за следниот наслов што ќе стигне до конзолата преку друг развивач. Willе имаме, на пример, нови вести од „Надворешните светови“, затоа што Обсидијан ќе ни даде преглед за да ги дознаеме новите детали за играта. Willе имаме и детали за Дејз, Хитман 2, Afterparty, CodeVein, Атлас, Феликс репер, деца на Морта и Дух Рекон: BreakPoint.

Не е лошо пред спиење, нели?