Случајно: Запчаници за совети за достигнувања 5 за пензиониран претседател на Нинтендо на Америка

Acak: Gears 5 Achievement Tips Hat Untuk Pensiunan Nintendo Of America President

И покрај тоа што е конкурент во индустријата за видео игри, северноамериканскиот огранок на Nintendo одржува здрав однос со поделбата на Microsoft Xbox. Во последно време, двете партии се обединија да објават одредени игри на Интернет Префрлувањето и Бањо-Казуи се појавува како борец ДЦЛ во Super Smash Ultimate брошура.

Сега, подружница Xbox Game Studios Коалицијата му оддаде почит на пензионираниот претседател на Нинтендо на Америка, Реџи Филс-Аиме, покажувајќи специјални достигнувања во претстојната титула на Xbox, 5-та опрема. Ова се нарекува „Моето тело е подготвено“ и го отклучувате кога ќе го завршите багажниот простор во играта.

Директно демо на ново влегување на Воена опрема Серијата ќе се одржи на 19 август во Gamescom оваа година. Одговарајќи на оваа вест, самиот Реџи му се заблагодари на Фил Спенсер и спомна како се надева дека ќе ги види своите сопствени достигнувања отклучени:

Ако не сте запознаени со горенаведената фраза, ова се однесува на историски момент на Е3 2007 година, кога Реџи се појави на сцената и ја рече познатата реченица пред да заврши проверка на каросеријата на Wii Balance Board.

Мислевме дека е одличен начин да му се оддаде почит на Реџи, но тоа нè натера да го промашиме. Како за себе? Ми недостасува Реџи? Дали сакате да играте брзини 5 за да го отклучите ова достигнување? Дали сакате да го видите Nintendo и тимот на Microsoft повторно во иднина?

Споделете ги вашите размислувања подолу.