Смртта на смртта е многу прекрасна двојка на Супер Марио 64 гласови

Death Stranding Sangat Mengagumkan Pasangan Super Mario 64 Suara 1

Death Stranding не му недостасува на чудното чувство за хумор на Хидео Коџима, но како целина се чини дека се занимава со прилично сериозен проблем. Видео од GameXplain учествува во таа ужасна сериозност со мешање и усогласување со светлиот и шарен свет на Super Mario 64.

Поточно, тој се мешаше во музиката и звучните ефекти на Марио 64, но тоа беше доволно за драстично да го промени тонот на играта. Наместо да се смири смиреноста на природата, ја добиваме песната Whomp’s Fortress. Сем „вах“ и „вахоа“ одеа по ридот за да направат испораки. Постои дури и магична печурка. Секако.

Продолжената демо игра за деби дебитираше на Gamescom Opening Night Live. Програмата објаснува повеќе за тоа како Death Stranding контролира и игра, вклучително и изненадување на домаќинот, offеф Кигли. Којима навести повеќе брилијантно дејствување во играта, и можеби ќе можеме да претпоставиме некои од нив врз основа на тоа кој го посети Коџима Продукција.

Death Stranding беше објавена на 16 април 2020 година. Колекционерското издание за 200 долари вклучува дополнителен тон како оригиналната статуа на ББ Pod Pod и синџирот на клучеви Луденс. Погледнете го нашиот водич за нарачки за повеќе детали.