Смртта, предавството и интригата го погодија орда во кинескиот „Внимание“ на WoW

Смртта, предавството и интригата го погодија орда во кинескиот „Внимание“ на WoW

World of Warcraft Patch 8.2.5 ја заврши Воената кампања, а придружниот филмски филм – насловен „Reckoning“ ги запечати истите заклучоци и карфангер во последната битка меѓу Саурфанг и Силванас за иднината на ордата. Овој настан се покажа како контроверзен меѓу навивачите – но еј, тоа е приказната за Битката за Азерот од палењето на Телдрасил.

Ова е твојата масивна предупредување за спојлер – повеќе не читајте ако се надевате дека ќе го видите сето ова во самата игра или продолжете со движење за да го видите вистинското видео. Кино се отвора со пристигнувањето на Саурфанг во Оргримар за да го предизвика Силванас за дуел на Макгора за судбината на ордата. Тој прифаќа, и ние добиваме само вид на светкава битка што ја очекуваме од сцената на приказната WoW.

Откако беше овчарен со шут од Саурфанг, Силванас рече „орда не е ништо“, привлекувајќи некои сериозни странични очи од набудувачот на борбата. Тој се размножуваше во анти-ордата говор и го уби Саурфанг со распрскувачка магија. Уште неколку лаги против орда, и тој полета да го спроведе секаков непознат план што го бараше од овде.

Што се однесува до тоа каде приказната оди од овде, ќе кажам времето – и следната рунда лепенки.

Сè можете да видите во видеото погоре.

Во голема мера благодарение на придонесот на претплатата WoW Classic, World of Warcraft прави поголема сума отколку долго време – така, минатото и иднината на играта продолжува.

ИНФО