Снајперската снајперска бура „Бура“ ќе дојде до & # 039; Fortnite Battle Royale & # 039;

Storm Scout Sniper Rifle akan datang ke 'Fortnite Battle Royale '

Epic Games неодамна го објави пакетот v9.40 за „Fortnite Battle Royale“ кој додаде многу нови работи во играта. Додека повеќето од овие работи не се објавени за сервери во живо, тие биле откриени од рудари на податоци кои ги споделиле со заедницата. Благодарение на нив, играчите можат да видат кои козметички производи ќе бидат додадени во играта, како и оружје, работи поврзани со претстојните настани и многу повеќе.

Очигледно “Фортнит Инвеститорот на Battle Royale “ќе додаде уште една снајперска пушка на товарот на оружјето. Овој пат, тоа ќе биде уникатно оружје кое ќе има надзор на бура. Epic Games пушти оружје во играта и има точни, звучни и анимирани модели. Сепак, оружјето сега достапен само во режим Криејтив, поради што не може да работи способноста за извидници на невреме.

Следење бура на пушката „Фортнит“ на долги растојанија

Epic Games направи измени во снајперски пушки со ажурирање v9.40. Задушената снајперска пушка е сменета и замената со снајперска пушка Болт-акција. Оружјето со долг дострел Болт-Акција е во игра уште од моментот кога беше објавено во септември 2017 година, но беше прекршено со лепенката v7.30, кратко време откако депресивната варијанта беше пуштена во игра.

Во моментов “играчите на Fortnite Battle Royale имаат три различни снајперски пушки. Покрај снајперските завртки, постои Полуавтоматска снајперска пушка која е малку послаба, но има многу побрза стапка на пукање. Постои и тешка снајперска пушка која е едно од оружјето најсилниот во играта, со оглед дека може да пука во една структура и да даде најмалку 150 оштетувања на телесни снимки.

Пиштолите од невремето на снајперистите ќе бидат додадени во „Fortnite Battle Royale“ со едно од идните ажурирања. Со оглед на тоа што Epic Games неодамна го додаде тоа, не би било изненадувачки ако излезе со v9.40 Ажурирање на содржини што веројатно ќе биде објавено во вторник, 23 јули или среда, 24 јули.

Реткости и извидувачки невреме

Идното оружје ќе биде објавено во две варијанти, Еп и Легендарно.

Епската варијанта ќе се справи со 81 штета по шут, додека Легендарниот ќе даде 85 штети. Ова оружје ќе има мултипликатор за 2,5х глава, исто како и другите снајперски пушки, што значи дека тој ќе може да го порази непријателот со една глава. Ова нема да биде пиштол за завртки, што може да се види во видеото погоре. Наместо тоа, тој ќе има шест куршуми во своето списание и времето за претовар е нешто помалку од три секунди.

Во моментов, не е познато што точно станува збор за извидници за невреме. Меѓутоа, доколку инвеститорот „Фортнит“ го пушти ова оружје пред Светскиот куп Фортнит, тоа најверојатно ќе му помогне на играчот да утврди во која насока ќе се случи невремето.