Совети N ‘чипови: совети за iPhone 11 и iPhone 11 Pro Max

Совети N 'чипови: совети за iPhone 11 и iPhone 11 Pro Max 1

Совети N 'чипови: совети за iPhone 11 и iPhone 11 Pro Max 1

Денес не е среда од чипс N ‘чипови … но Вторник совети за N’Chips! Вистината е дека не можеме да издржиме желба да го споделиме овој прв пристап iPhone 11 и iPhone 11 Max Pro.

Совети за камерата iPhone 11

  • Со допир на екранот, можете брзо и автоматски да скокате помеѓу леќи со широк агол и ултра широк леќа.
  • Исто така, можете да го притиснете и задржите централното копче на камерата за да го активирате страничното мени со кое можете внимателно да манипулирате со пристапот.
  • Главната камера достигнува зум до 5X.
  • Ова вклучува технологија Deep Fusion која комбинира 9 улоги со машинско учење за да добиете оптимизирани слики.

Совети за камерата iPhone 11 Pro Max

  • Главната камера постигнува 2х оптички зум и дигитален зум до 10X.
  • Во режимот на портрет, корисниците сега можат да зумираат, што не може да се направи со iPhone 11.
  • Ова вклучува технологија Deep Fusion која комбинира 9 улоги со машинско учење за да добиете оптимизирани слики.
  • Ноќниот режим (исто така достапен на iPhone 11) користи алгоритам за снимање на светли слики скоро во вкупно темни услови.

За да пронајдете повеќе детали за новиот мобилен телефон на Apple, пуштете го видеото. И за неколку совети за iOS 13, видете ги советите совети N подолу.

Совети за N ‘чипови: совети за iPhone 11 и iPhone 11 Pro Max за прв пат беа објавени на оваа страна.