Современите рудари за податоци на Warfare тврдат враќање на неколку режими на игра

Penambang data Modern Warfare mengklaim kembalinya beberapa mode game

Понатамошна информација

Филтер на податоци «TheGamingRevolution» потврдено до заедницата на CoD враќање на режимот на игра «Модерна војна». Овој режим ќе се врати како дел од комплетот што ќе го донесе Infinity Ward.

Покрај тоа, корисниците пријавуваат уште два режим на игра што има висок загарантиран процент ако се вклучени: Доминација и тврда точка. Режимите на игра кои се наоѓаат конкретно укажуваат на најпопуларните во целата серија „Call of Duty“. Значи, се чини дека не се набудува режимот на игра што има ниски побарувања.

Преку: Превртете се

Од друга страна, TheGamingRevolution изјави го тоа Infinity Ward создаде повеќе од 80 концепти само за режими на игра. Овој голем број ја потврдува позицијата на инвеститорот во „иновација“ со новата рата од сериите „Call of Duty“.

Сепак, повеќето од овие режими на игра нема да ги видат корисниците, така што ќе се очекува редовен режим на игра од 15 до 20, плус варијанти.

За режимот на игра

Првиот режим на игра за кој се тврди дека пристигна е верзија слична на «Бранител на тимот«, Прв пат претставен во модерно војување. 3. Mе се набудува и режимот»Уривање«, Што е забележано во повеќето пратки со содржина„ Call of Duty “и„ LTM “.

Конечно, режимот на игра «Вклучи ја, уклучи ја, ме пали“И”Клан за војување»Може да се игра на«Гости»Се чини дека се случува во Modern Warfare, но со повеќе„ свежа “тема.

Секој од режимите на игра што се најде од TheGamingRevolution се оние што се случија во секоја пратка со повик и должност, кои исто така дадоа добри резултати. Сепак, Овој мал список не е официјален и не гарантира дека режимите споменати погоре.

Затоа, играчите треба да почекаат и да видат какви режими се вклучени кога Call of Duty: Modern Warfare е воведен на 25 октомври.