Соништата ќе бидат достапни за играчи со ран пристап почнувајќи од 11 февруари

Соништата ќе бидат достапни за играчи со ран пристап почнувајќи од 11 февруари

PlayStationSt објавува дека играчите Ран пристап од Сон тие ќе ја имаат целосната верзија на играта пред глобалното лансирање. Медиа Молекул, студио за развивачи од Сон, ќе започне лепенка на 11 февруари, со што ќе се обезбеди пристап до сите нови содржини на играта почнувајќи од 12 часот напладне тој ден. Со овие патеки играчите можат однапред да играат и да уживаат во сите нови карактеристики што ќе пристигнат со официјалното лансирање Сон 14 февруари.

Ова се сите новости:

Сон на уметност

Во оваа долготрајна авантура ќе се сретнеме со Арт, поранешен џез музичар со кого ќе го придружуваме за време на нашето патување за да направиме мир со неговите пријатели од групата. Ова патување го одведува низ серија ситуации во соништата каде што тој и сите фантастични и одлични ликови учествуваат, како што е Д-буг, многу корисен и пенлив робот, или Франсис, плишано мече кое држи чекан

Комплет за нов производител

Тие исто така ќе имаат пристап до комплетите за производство Сон на уметноста, што ќе им овозможи на играчите да создадат свои соништа со фантазија, научна фантастика и ноар. Исто така, постојат два нови комплети што треба да ги користите во овој дел Обликување на соништата и почетен простор: Добредојде дома и Антички храм.

Нов вовед во почетната соба

Е бидат вклучени и нови упатства во почетната просторија, како и наставни видеа во делот за работилници.

Ажуриран кориснички интерфејс

Корисничкиот интерфејс за истражување на содржината исто така ќе се ажурира на ден 11. Тој ќе се состои од нова верзија што ја олеснува потрагата по содржина и збирки што треба да се направат.

Создавање

Што се однесува до подобрувањата во областа на креацијата, додадени се подобри термометарски уреди (анализа на ниво и мапи за топлина), маркери на фотоапарати и комплетно нова контролна шема со која се користат десни и леви џојстици, а не функција на сензори за движење, за претпочитаниот плеер.

Покрај тоа, поправени грешки се имплементирани благодарение на придонесите од коментарите на заедницата за ран пристап, меѓу другите мали измени за исцрпување на насловот.

За повеќе информации посетете ја официјален блог од PlayStation®, веб од Половина молекула и страница Сон