Список на канали 【IPTV SMART】 Ажурирано ОКТОМВРИ 【2019

Список на канали 【IPTV SMART】 Ажурирано ОКТОМВРИ 【2019 1

(Апликација за SMART IPTV CONFIGURE)Ажуриран список на канали. Како да поставите Паметна IPTV насекаде ТВ со Smart TV за видете го ажурираниот и функционален список на m3u? Чекор по чекор водич за конфигурирајте ја апликацијата Smart IPTV во едно ТВ со Smart TV Samsung, Филипс, Sony, LG.

Список на канали 【IPTV SMART】 Ажурирано ОКТОМВРИ 【2019 1

Интернет протокол Телевизија или IPTVОва е технологија што дистрибуира мултимедијална содржина преку претплата на платени канали што користат Интернет за да понудат содржина. Постојат многу компании кои ја користат оваа технологија и најпознат е Movistar +, кој нуди сигнали преку интернет-врска.

Паметна IPTV | Бесплатно

Список на канали 【IPTV SMART】 Ажурирано ОКТОМВРИ 【2019 2

Паметна IPTV Е Стриминг апликација за содржина за IPTV. Со Smart IPTV ќе можете да го имате пристап до сите ТВ канали што плаќаат Каде беше мобилен или телевизиски уред со Smart TV. Главната предност на Smart IPTV е тоа што нуди одлично Квалитет на HD слика, па дури и во 3Д видео.

Паметна IPTV АПК е овозможена за Android

Паметна IPTV исто така имаат Апликација за Android и ќе го најдете на некој начин бесплатно влези Google Play.

Веднаш по лансирањето на пазарот, Smart IPTV стана многу популарен кај корисниците затоа што беше способен поврзано со неколку уреди и компатибилен со сите телефони, таблета и други уреди што имаат Оперативен систем Андроид. Затоа се појавија АПК паметен IPTV иако препорачуваме да ја инсталирате оригиналната Google Play.

Паметен IPTV за телевизија со Smart TV

Паметна IPTV исто така достапен на телевизија со Smart TV за видете го ажурираниот и функционален список на m3u.

Преземете ја апликацијата Smart IPTV на ТВ

тоа Паметна IPTV апликација може преземете директно во нашата продавница за телевизиски апликации. Треба да одите само во продавницата со апликации, да пронајдете паметен IPTV во пребарувачот и да ја преземете за да ја инсталирате на вашата телевизија. Сепак, тука ја оставаме врската за преземање. Оваа апликација нема голема тежина и затоа преземањето е доста брзо. Откако ќе се инсталира, треба само да ја отворите апликацијата и да ги видите интерфејсот и другите опции што ги содржат.

Преземете ја паметната IPTV APK за Samsung

  • Врска за преземање: https://siptv.eu/howto/sammy/

Преземете ја паметната IPTV АПК на LG

  • Врска за преземање: https://siptv.eu/howto/lg/

Конфигурирајте и активирајте ја апликацијата Паметна IPTV на ТВ

Откако апликацијата ќе се инсталира на телевизија, мора да ја внесете конфигурацијата за да ја видите MAC адреса. Важно е да ја запомните оваа адреса, затоа препорачуваме да направите фотографија со вашиот мобилен телефон или да укажете на парче хартија затоа што тоа е важно за следниот чекор.

Список на канали 【IPTV SMART】 Ажуриран ОКТОМВР 2019】 3

Откако ќе се копира адресата MAC, одете на следната страница: http://siptv.eu/mylist и еднаш внатре внесете ја опцијата што вели „Поставете ја плејлистата за паметни IPTV“. Во оваа опција ќе имате поле што вели MAC и тоа е местото каде што ќе го залепите бројот што бил копиран порано. Во полето за URL што сакате залепете ја адресата на URL-то од списокот Што ќе дадеме следно? За да завршите кликнете на “Испрати”.

Список на канали 【IPTV SMART】 Ажурирано ОКТОМВРИ 【2019 4

За да ја видите содржината што мора рестартирајте ја апликацијата Smart IPTV и почекајте да се вчитаат сите канали за плаќање бесплатно.

Список на ажурирани IPTV за паметни и бесплатни IPTV

Оваа листа ќе ви овозможи пристап до целата платена содржина бесплатно, на пример, можете да гледате Формула 1, филмови, да гледате фудбал, да гледате серии, да гледате MotoGP трки, …

✅ Список на документарци за IPTV

http://bit.ly/_documentales

✅ Список на американски IPTV

http://bit.ly/USA-_TV

✅ Список на IPTV Аниме

http://bit.ly/_ANIME

✅ Список на IPTV спортови

http://bit.ly/_DEPORTES

✅ Список на латински IPTV

http://bit.ly/_Latinotv

http://bit.ly/Argentina_tv

http://bit.ly/_TVMEX

http://bit.ly/_latinovariado

✅ Шпански канали

http://bit.ly/variada_tv2

http://bit.ly/_TVVARIADA

http://bit.ly/la_mejor

✅ IPTV филмови

http://bit.ly/_peliculas

Не сте претплатиле на блогот?

Зачленете се на нашата храна и примајте публикации на вашата е-пошта бесплатно: