Список на Pokemon Go Ditto: како да се фати Дито и сите Одг што може да се подигне

Daftar Pokemon Go Ditto: cara menangkap Ditto dan semua Pokemon yang bisa dimunculkan 1

Едно од најтешките покемони за разбирање е деформирано суштество Дито – и влези Одг Оди, што може да предизвика значителна фрустрација.

Ditto е Одг кој навистина е важен во Pokemon Go, и иако не е од типот на Одг кој може да се рангира на најдобрата листа на Pokemon Tier – и нејзината непредвидливост значи дека не е ни баш многу корисно за ракување со Raid Bosses или испуштање. гимназија. Исто така, не може да се добие со вообичаен метод – не може да се изведе од јајце, никогаш не е прикажано како подарок за напад и не се наоѓа честопати како подарок за теренски истражувања. Боли.

Како и да е, Дито е Одг што мора да го фати посветен тренер – специјалните мисии на „Покемон Го“ честопати имаат барања за фаќање на „Дито“ и кои водат до специјални улоги како што се Мев и Челеби. Затоа, мора да знаете како да се фати Дито и како да го пронајдете Дито во дивината – и тоа е случаен и фрустрирачки процес. Дозволете ни да објасниме …

Список на Pokemon Go Ditto: како да се фати Дито и сите Одг што може да се подигне 2

Претплатете се на билтенот VG247 Добијте ги сите најдобри битови од VG247 доставени до вашето сандаче секој петок!

Како да го најдете и фаќате Ditto во Pokemon Go

Суштината на Дито е дека станува збор за маскиран Покемон. Тој сака да се префрли и да се скрие како друг Одг – и тоа е она што го прави во дивината.

Во основа, за да го фатите Pokemon Go Ditto, имате само еден пат отворен за вас – да го фати Покемон што Дитото го криел и се надева дека Дито ќе излезе од еден од нив. Списокот на Дито – Покемон маскиран како самиот – се менува во секое време на Pokemon Go, и ние ќе сториме се од себе да ја задржиме оваа страница ажурирана за да одговара.

Дито не знае – ако некој се крие како Сентрет, на пример, тој ќе изгледа и ќе се однесува како нормален Сентрет, еден вид Покемон што може да го игнорираш и да не го фатиш. Исто така, ако се крие како Пиџи, Зубат или Гулпин – сè што можете да направите е да го фатите и да се надевате. Ако Одг е Дито, ќе бидете известени дека еднаш ќе се крие лажниот Одг како што е заробен.

Ако имате проблем да пронајдете едно од овие суштества, еве еден совет: Дито е потешко да се фати од Одг што тој го крие. Она што сакаме да кажеме е дека Покебал е со помала веројатност да успее на „Дито“ од истиот ЦД како и скривалиштето „Покемон“ – па ако видите Pokemon CP понизок од списокот на оваа страница што се чини дека мистериозно избегнува фаќање, можеби вреди да се користат бобинки и Ултра топки – тоа може да биде она што го барате, но секако нема гаранција. Стапката на мреста е доста брутална.

Во принцип, не треба премногу да се грижите за фаќање Pokemon Go Ditto, дури и кога вашата специфична мисија за истражување се потпира на тоа. Ова не е нешто што е можно да се сади, со оглед на многу долгите можности исто така и нивото на мрест – продолжете да играте и на крајот тоа ќе се случи. Како што споменавме порано, ова не е Одг што ќе ви го промени животот во борбена смисла – всушност, тоа е претежно бескорисно во битка. Така, лесно. Специјалното истражување на терен и мисија поврзано со Дито нема да оди никаде.

Список на Pokemon Go Ditto: сите Pokemon Ditto во моментов се појавуваат како

Значи, како што е опишано погоре, ова е список на Дито Покемон што, кога се гледа во дивината, всушност може да биде Одг во маскирање. Разгледајте ги формите на Дито, ако сакате. Овој список се менува периодично, но сакате да го снимите овој Pokemon кога ќе го пронајдете – во случај да е нашиот пријател кој е лизгав и ја менува формата.

Покемон Оди Дито маскира

Ова е Одг што Дито може да го скрие како Pokemon Go – фати ги, и ако тие се Дито, ќе се појави сам по себе!