Список со кодови за креативен режим на Fortnite

Список со кодови за креативен режим на Fortnite 2

Ова е Код на списоци за креативен режим на Fortnite, за да можете да уживате во најдобрите мапи на овој интересен начин.

Список со кодови за креативен режим на Fortnite

Досега не се објавени многу шифра на Интернет, но најдовме колку што можеме и го вклучуваме подолу:

 • 5542-7687-4547 – ризично Пистата , мултиплеер мапа полна со стапици
 • 2012-6281-8095 – Nuketown Reimagined, класична COD мапа
 • 6224-0839-9043 – Explorer, мапа на паркур
 • 1090-0783-2499Доаѓање Стари, комплицирани карти за мултиплеер
 • 0246-3501-9703 – Eerie Estates, идеален за криење
 • 8641-0487-1161 – Грими зелена, темна мистерија сместена под тревата
 • 5253-4025-7629 – ЦД во прав II: ОД
 • 8335-1484-3001 – Карта на Лазарбеам
 • 7693-3640-8910 – Мистериозен пазар
 • 5916-2410-1250 – силна планина
 • 2434-7674-6447 – YU7A мапа
 • 1512-9091-3630 – Скап музеј
 • 8792-1332-7866 – Отскокнување подлога Deathmatch
 • 2092-4164-5943 – CallMeCypher FFA Snipes
 • 4815-1697-8741 – Фабрика прекумерно искористено ремикс
 • 0632-6317-2480Продавница за играчки мислител
 • 0213-4672-2099 – Затвор Јанки, забавна карта со повеќе страници
 • 0940-9970-7913 – ЦибарзорзДата предизвик, предизвик на Паркур
 • 3624-9134-2626 – MW2 Rust, класична карта со COD
 • 4264-02210-9408 – битка Арена на Мерлс
 • 6352-8048-2222 – Снајперисти наспроти тркачи, инвентивни мини игри

[Total: 0 Rata-rata: 0/5]