Среќен понеделник: Најдобра апликација за будилник за Android

Selamat Senin: Aplikasi jam alarm terbaik untuk Android

Ако овој понеделник ве разбудивте и не сте навикнати на септември, денес имаме решение. Донесуваме некои од најдобрите апликации за будилник со кои да или да, треба да се будите секое утро. Апликација за Android тоа ќе биде повеќе од само алама и ќе ви помогне да се разбудите секое утро.

Ако не сте рано, обрнете внимание на неколку мНајдобар избор за спиење. Мора да промените, разбудите, фотографирате или дури да решите равенки.

Подигнете и удрете. Shake-IT е апликација со која не само што треба да се разбудите, туку и Мора да го разбудите животното што се појавува на екранот. Апликација со многу симпатичен и симпатичен интерфејс каде што треба да го тресете вашиот телефон или да го притиснете екранот за да се разбуди суштеството во него. Напорот што ќе го направите ќе ве разбуди и горилата на екранот. Освен тоа, ова е добра опција ако сакате да започнете со вентилација. Ги има сите видови на опции за прилагодување на јачината на звукот, алармот, музиката.

ТресетеТресете

Една од најдобрите опции и најдобрата апликација за будилник е SpinME иако не е достапна за оние кои се лесно вртоглавица. Алармот ќе се затвори само кога ќе се разбудите и спиете Почнувате да се вртите Користете го сензорот за телефон за да откриете дека навистина сте се кренале и кружеле. Ова можеби не е најдобро будење за кое можеме да мислиме, но ако не најдете начин да станете рано, погледнете како избегнувате да го правите тоа со оваа апликација.

ИграјИграј

Друга опција за оние кои треба да излезат од кревет и да одат низ куќата за да станат целосно. Алармот ќе биде поцврста од вашата мајка кога ќе ве разбуди да одите во средно училиште. Willе имате на располагање многу режими да ви помогнеме: со баркодови, со математички вежби, со фотографии… Вториот е најкорисен, без сомнение. Регистрирајте слика за нешто од вашиот дом (како производител на кафе или туш) и треба да се сликате со предметот или областа на куќата секое утро за да го исклучите алармот. Ова ќе ве натера да се разбудите да или да.

Ако сакате да се разбудите со добро расположение, ова може да биде најдобриот избор. Интерфејсот е симпатичен и многу смешен и има различни видови алармни часовници. Постојат карактери, анимации и графика што го прават еден од нашите омилени. И што треба да направите? Постојат неколку различни режими и jМора да завршиш за да се разбудиш. Можете да ги изберете времето и денот на алармот и играта што треба да ја играте. Постојат многу избори и обично се ажурираат со новости за да никогаш не се досадувате.