Стартуваше кутијата Huawei Mate 30 Box

Huawei Mate 30 Box Diluncurkan

Huawei наскоро ќе претстави серија нови модели на паметни телефони Mate кои продолжуваат да протекуваат. Хуавеј Мате 30 кутија се појавуваат Ајде подетално да погледнеме во протеконата кутија Mate 30.

Huawei Mate 30Оваа кутија има ист дизајн како и другите модели на паметни телефони Huawei. На предната страна од кутијата има лого Huawei. Среде Хуавеј Мате е напишано 30.

Текстот на дното на полето за жал не е прочитан бидејќи сликата не е направена јасно. Во долниот десен дел, се појавува логото на Леица. На дното на кутијата Huawei Mate 30, карактеристики на уредот и броеви на IMEI. Бројот IMEI на уредот во протечената слика е исклучен.

На дното на кутијата 6 GB RAM меморијаи 128 GB внатрешно складирање Јасно е дека тој дојде со. Huawei Mate 30 и Mate 30 Pro штотуку беа претставени Кирин 990 Чипсет сигурно ќе ја земе силата од очите.

Huawei Mate 30 Proсе очекува да има AMOLED панел изработен од BoHz со мерење 6,7 инчи 90Hz. Беше објавено дека уредот ќе биде опремен со технологија за брзо полнење од 55 вати и читач на отпечатоци.

Ова е случај за новата серија Мате, која ќе биде претставена на лансирањето на 19 септември. Ние ќе ве информираме за протекувањето во врска со сериите Huawei Mate 30. Останете во тек!