& # 039; Судбина 2: & # 039; Грешката во Tribute Hall беше веднаш искористена, наведувајќи ги досегашните сезони на експлоатација

'Destiny 2:' Kesalahan Tribute Hall segera ditambal, daftar eksploitasi musim sejauh ini

Пронајдени се некои нарушувања и сирење во тековната сезона “Судбина 2„Бидејќи е вклучена во салата за почит. Бунги обрнете внимание и испорачајте ги експлоатациите во нивните најнови вести Оваа недела во Бунџи блог пост.

После тоа веднаш

Според Бунги, фиксирајте ги за споменатите експлоатации ќе биде лансирана на 30 јули заедно со објавувањето на Летните игри Солстица на хероите.

Инвеститорот понатаму објасни дека вкупните „Поставени атрибути“ точно ќе ги прикажат индивидуалните атрибути поставени на сметката на играчот. Ова значи дека тие ќе направат прилагодување на сите точки по објавувањето на лепенката.

Подгответе ги работите со Калус претходно

Тие ги уверија базите на своите играчи дека оние што изневеруваат за постигнување на целите, нема да бидат казнети затоа што не се во својата политика да направат такво нешто.

Сепак, Бунги истакна дека наградите добиени со помош на експлоатациите ќе бидат преземени сè додека играчите не го „решиле проблемот со Калус“. Ова значи дека второ Катализатор на лош југу и X го означува местото Емото ќе биде заклучено додека не го достигнат потребниот број на Трибути.

Луксузна сезона за баговите / сирење

За оние кои не знаат, во моментот има она што играчите го нарекуваат Трибутес транспарент првенство, каде што ќе можат да ги постават сите Трибути во само еден ден, што резултира со тоа да бидат наградени со катализаторите „Бад ujуџу“ и „Победа“.

Ова може да се повтори доколку играчот не ја отвори вратата во вистинската просторија за почит:

 • Одете до Сала за почит користете го првиот лик.
 • Добијте ја наградата што ја нуди статуата и завршете ја.
 • По завршувањето, на играчот потоа ќе му биде понуден транспарент.
 • Наместо веднаш да го поставите транспарентот, направете го и вториот лик.
 • Beе има отворена врата што укажува дека сирењето е активирано.
 • Вратете се во орбитата, вратете се на сите и повторно поставете го транспарентот.

Банерите се сметаат за игра како почит и секој пат кога некој играч ќе напредува.

Ова е само една од многуте експлоатации пронајдени досега во „Судбината 2“ Луксузна сезона. Другите вклучуваат:

 • Супер бесконечни грешки
 • Грешка при хранење на бес
 • АФК Земјоделство за планетарни материјали
 • Секојдневно експлоатира Бон
 • Грешка во средбата со гоплет
 • Последниот чекор во потрагата по нов Ironелезен банер
 • Градниот ранч на Менаџери, кој сега е закрпен

„Судбина 2“ Путинчиња за нинџа YouTuber составувајте го ова во нивното последно поставување и детали како може да се направи во играта.

Имајте на ум дека, сепак, нарушувањата споменати погоре, може многу добро да ги понесе Bungie во идните ажурирања на играта.

Не пропуштајте ја нашата страница на Фејсбук!

© СИТЕ ПРАВИЛНИ РЕЗЕРВЕНИ