Судбина 2 – Како да се добие визионерски амблем

Судбина 2 - Како да се добие визионерски амблем

Визионерскиот амблем се враќа во Судбината 2 и постигнувањето е многу лесно. Црно-жолтиот дизајн се зафати со ова е всушност прослава на Destiny 2 DLC, и беше вметната во играта за да се совпадне со објавувањето на стриповите поврзани со приказната за Озирис Клетва. Па, две години или повеќе по првичното издание, повторно е во игра и можете да го соберете ако сакате да го додадете во вашата колекција.

Судбина 2 – Како да се добие визионерски амблем

Визионерски амблем

Добивањето на амблемот е многу лесно, само следете ги чекорите подолу:

И таму е! Сега, бидејќи веќе имам амблем, не можам да ви кажам каде ќе биде во играта. Местото за да проверите пред да паничите дека не функционира е:

  • Вашиот попис
  • Поштарот
  • Сводот
  • Вашата колекција под „Настани“

Мора да биде на едно од четирите места ако добиете потврда од страницата по внесување на кодот.

Запомнете, ова е зафатено време во светот на Судбината 2 кога ќе се појави лансирањето на Shadowkeep пред нас. Осигурете се дека сте поставиле Cross Save all и ако играте на компјутер, проверете дали сте подготвени да се преселите од Battle.net во Steam. Сигурно сакате и двајцата во облик на брод што е можно побрзо, но секако пред 1 октомври, кога ќе започне следното поглавје во Судбината 2.