Судбина 2: urур ги продава највисоките егзотични титани овој викенд

Takdir 2: Xur Menjual Eksotis Titan Tertinggi di Akhir Pekan Ini

Овој викенд, urур го продава она што може да биде најдобриот егзотичен Титан на Судбина 2, И играчите кои имаат карактери Титан дефинитивно ќе сакаат да го посетат трговецот пред следното неделно ресетирање. Фудбалерите на Судбината 2 не треба да одат далеку за да понудат највисоки маски за маски со највисоки очи, затоа што Ксур е сместен во кулата Хангар овој викенд.

Маска со едно очи беше додадена на Destiny 2 во експанзијата Forsaken, а за брзо време беше откриено дека е една од најдобрите егзотични во играта, особено во PvP. Егзотичното видување на маската со едно очи е наречено Одмазда, и го означува секој непријател што му штети на играчот. Ако некој играч кој носи маска со едно очи, тогаш може да го следи непријателот и да ги победи, ќе добие зголемена штета, регенерација на здравјето и надгледување.

Иако вознемиреноста кон Едно очи маска се врати во март, со што се намали должината на времето Одмаздата беше активна и ја смени регенерацијата на дадениот здравствен / надзор, сепак егзотичните сепак остануваат една од најдобрите, ако не и најдобрите, егзотични игри за Титанс. Покрај тоа, списокот на urур овој викенд е еден од најдобрите што играчите можат да го побараат.

Прво, списокот доаѓа со статус на подвижност / обнова. Во втората колона има таргетирање на пулс-пукање, акција за пумпа и засилено таргетирање на топови за раце. Рачните топови, како што се „Последниот збор“ и „Острингер“, денес се многу доминантни во ПвП, покрај пулсирачките пушки и пушките, па затоа овие ролни имаат одредена флексибилност за играчите.

судбина 2 маска со едно очи

Третата колона ги содржи резервите на линеарна фузија пушка и Специјалниот резерват за муниција. Резервните резерви на линеарна фузија пушка не се многу добар развој, но најважната работа е многу мала, затоа што играчите сакаат да изберат Специјални резервни резерви на амбуланта. Ова ќе им даде повеќе муниција по пикап, на Crucible, за највисоко оружје како што се пушки и снајперски пушки.

Освен маската со едно очи, urур немаше соодветна опрема да го однесе овој викенд, освен ако играчите не се обидоа да ја комплетираат својата колекција со Хаклбери, зимски гуилски нараквици или чизми „Смомп-ЕЕ5“. Играчите имаат најмногу неделно преземање во 10 часот PDT на 6 август за да стигнат до Ксур и да ја соберат маската со едно очи.

Судбина 2 достапен сега за компјутер, PS4 и Xbox One.