Судбина 2 urур Локација | Каде е денес urур и што продава? (14 февруари)

Box art - Destiny 2

Urур денес, 14 февруари, можеби нема да има ставка во форма на срце. Во суштина, тој заборави на големиот ден. Се надевам, тој нема да ја заборави и нашата годишнина. Во секој случај, ќе имаме Локација на Судбината 2 urур затоа што може да биде како што тоа го прави скоро секоја недела: циклус помеѓу истите планети. Без разлика каде е, ќе го најдеме и ќе го објавиме подолу. Ние исто така ќе имаме Инвентар за Xur: три парчиња оклоп и оружје. Ништо нема да заборавиме кога тој ќе се појави онолку колку што обично Време на започнување Ксур.

Судбина 2 urур Локација | Каде е Xур денес? (14 февруари)

Судбината 2 urур денес е Несус Барге

Не ја знаевме точната локација на urур сè додека тој всушност не беше во 12:00 часот и 09:00 часот ПТ (проверете подолу за повеќе информации за времето на започнување на urур, вклучително и времето на англиски јазик). Urур скоро сигурно ќе биде на своето вообичаено место на Титан, ЕДЗ, Несус или во ОИ, но можеби не во Кулата затоа што се појави таму минатата недела. Pageе ја ажурираме оваа страница што е можно поскоро откако ќе ја следиме, затоа не заборавајте да ја освежите после вистинското време, што можете да го видите подолу.

Ажурирајте: Urур е во Несус кај Багер на Царот во Гроубата на Ватчер.

Судбината 2 Ксур Време на започнување | Кога пристигнува urур денес? (14 февруари)

Времето не се смени, па времето на започнување Xur сè уште не се пресели. Тој сепак ќе се појави во 9:00 часот ПТ / 12 часот ЕТ. Беше 5 часот по полноќ во Англија. Веднаш штом ќе ја видите пораката „Нова авантура достапна“ на вашиот екран, тоа значи дека Ксур ќе се појави веднаш.

Инвентар за судбини 2 Ксур | Што продава Кур денес? (14 февруари)

Инвентар 2 inyур на судбината 14 февруари 2020 година

Urур ќе има колекција од три парчиња оклоп и оружје. Бидете сигурни дека ќе ја освежите страницата откако ќе се појави затоа што ќе имаме список на производи.

  • Оклоп (Warlock): Протокол за Старfire (23 легендарни парчиња)
  • Оклоп: Wormgod гали (23 легендарни парчиња)
  • Оклоп (ловец): Сенка на змеј (23 легендарни парчиња)
  • Оружје: Трактор топови (29 легендарни парчиња)