Судбина 2 urур Локација | Каде е денес urур и што продава? (31 јануари)

Box art - Destiny 2

Urур денес, 31 јануари, што значи дека сопственикот на продавницата заврши уште еден месец. Честитки до него. Но, не се занесувај. Се надевам Локација на Судбината 2 urур ќе биде во согласност со она што тој обично го прави кога циклуси низ основните планети во играта. Willе го најдеме и ќе го објавиме подолу. Но, ние исто така имаме Инвентар за Xur: три парчиња оклоп и оружје. Не знаеме што точно … сè уште. Наскоро ќе имаме вклучено сè Време на започнување Ксур, но тоа е исто како и секогаш се случува оваа година.

Судбина 2 urур Локација | Каде е Xур денес? (31 јануари)

Судбината 2 Ксур денес ИО

Не ја знаевме точната локација на urур сè додека тој всушност не беше во 12:00 часот и 09:00 часот ПТ (проверете подолу за повеќе информации за времето на започнување на urур, вклучително и времето на англиски јазик). Urур скоро сигурно ќе биде на своето вообичаено место на Ио, ЕДЗ, Несус или во Кулата, но можеби не на Титан затоа што се појави таму минатата недела. Pageе ја ажурираме оваа страница што е можно поскоро откако ќе ја следиме, затоа не заборавајте да ја освежите по вистинското време, што можете да го видите подолу.

Ажурирајте:

Urур е активен ИО

Судбината 2 Ксур Време на започнување | Кога пристигнува urур денес? (31 јануари)

Времето не се смени, па времето на започнување Xur сè уште не се пресели. Тој сепак ќе се појави во 9:00 часот ПТ / 12 часот ЕТ. Беше 5 часот по полноќ во Англија. Веднаш штом ќе ја видите пораката „Нова авантура достапна“ на вашиот екран, тоа значи дека Ксур ќе се појави веднаш.

Инвентар за судбини 2 Ксур | Што продава Кур денес? (31 јануари)

Xur денес

Xур веројатно ќе ги има вообичаените предмети денес: три парчиња оклоп и некое оружје. Бидете сигурни дека освежете ја оваа страница веднаш по почетното време за да видите што тој има. Willе го имаме подолу.

  • Оклоп на градите: Протокол за Старfire (23 легендарни парчиња)
  • Арма (Титан): Peregrine Greaves (23 легендарни парчиња)
  • Оклоп (ловец): Среќа панталони (23 легендарни парчиња)
  • Фрлач на гранати: Борба против Лав (29 легендарни парчиња)