Супер сопственик е мојот вид симулатор за градба

Супер сопственик е мојот вид симулатор за градба

Парче британски живот во 1980-тите

MinskWorks, умот зад СИМ за патување Стар автомобил, прави други чудни игри со ласерско фокусирана атмосфера. Оваа Супер сопственик Многу британска игра за животна симулација, 80-ти. Кога не го погодите пабот, цврсто ќе мешате цемент, лежете цигли и нокти.

Правилно: Супер сопственик е градежна игра, барем на површината.

Од снимката, ова ме потсетува на мојот lубовник (но, навистина прилично бездушен) Куќа перка, дури и со повеќе пиратско срце. Ми се допаѓа идејата за игра каде што навистина треба да ставите ќерамиди на покривот со ќерамиди. Ова не е за секого, и така е барем во теорија е она што го прави толку одлично.

Делот на страницата за игри Steam покажува дека се повеќе се одвиваат надвор од дневно рачно работење, и дека ме возбудува брз поглед над завесата. Играчите имаат за цел да ја испланираат својата рутина околу „времето, времето, сезоната, светските настани, мешање во синдикатот и вашата лична благосостојба“.

Супер сопственик нема прозорец за ослободување, но вели дека „наскоро“. Се надевам дека ова ме учи некои старомодни англиски сленг за да можам да се опуштам да разговарам со Мојс. Тој ќе ме фати. Тој секогаш ме фаќа.

Ти си надвор. Најавување | Листа