Супер шампиони ќе имаат нови видео игри на iOS и Android

тоа Супер шампион, познат и како Шампион: Оливер и Бенџи во Шпанија, тие ќе имаат нова видео игра на мобилен уред. Познат како Капетан Цубаша ЗЕРО – Чудо шут, оваа верзија е адаптација на играта што беше промовирана во Јапонија пред една година и врз основа на која се темели Капетан Цубаса: Легендата се враќа, аниме што започнува да се емитува во април 2018 година.

Внесете Капетан Цубаша ЗЕРО – Чудо шут Можеме да создадеме тим од почеток што ќе го подигнеме нивото при завршувањето на натпреварот. Приказната следете го настанот во аниме, каде ќе бидеме сведоци на еволуцијата на Оливер Атом и неговите пријатели.

Играта дозволува комплетирајте неколку сценарија каде ќе ги отклучиме ликовите да додадам тим. Постојат различни тактики кои можат да се прилагодат пред да се започне играта, како и специјални потези преземени од ликовите во серијата, вклучувајќи ги и „Волшебните снимки“ кои комбинираат дриблинзи и мамки за производство на моќни комбинации.

Супер шампиони ќе имаат нови видео игри на iOS и Android 2

Супер шампиони ќе имаат нови видео игри на iOS и Android 3

Супер шампиони ќе имаат нови видео игри на iOS и Android 4

Капетан Цубаша ЗЕРО – Чудо шут Останете им верни на другиот стил на игра во Сагата. Натпреварот е симулиран и времето може да се прилагоди и да се активираат вештините додека се во тек. Создавачот тие ветуваат сите аниме карактери, од Оливер и Бенџи, до Стив Хјуга, сите со мајчин звук на јапонски јазик.

Оние што се заинтересирани мораат да чекаат повеќе од еден месец. Капетан Цубаша ЗЕРО – Чудо шут волја достапен на iOS и Android на 12 септември на шпански, англиски и португалски јазик. Играта може да се преземе бесплатно и ќе работи на основа на микро плаќање.