Сè & засилувач; Metro 2033 Redux постави за следниот наслов на продавниците за бесплатни епски игри

Сè & засилувач; Metro 2033 Redux постави за следниот наслов на продавниците за бесплатни епски игри

Продавницата за епски игри има многу омраза кон него, но се чини дека полека почнува да престанува. Можеме да наведеме различни причини поради кои потрошувачите се жалат со продавницата на Epic Games, но има барем една причина да се приклучи на продавницата за епски игри и тоа се бесплатните игри што излегуваат секоја недела.

Секоја недела за 2019 година, епските игри издаваат бесплатни наслови за уживање. Најдобро од сè, насловите за бесплатни видео игри се засекогаш бесплатни сè додека го тврдите. Како резултат, мора да создадете бесплатна сметка и да ги откупувате насловите на вашите видео игри секоја недела. Откако ќе бидат искупени, ваше е да ги чувате засекогаш, затоа нема причина да не ги земате кога ќе бидат достапни.

Оваа недела има вкупно шест наслови на видео игри во Бетмен за играчите да уживаат. Вклучена е мешавина од серија на игра Аркам заедно со играта Лего Бетмен. Сега знаеме дека почнувајќи од 26 септември 2019 година, следните две бесплатни наслови на видео игри ќе го ризикуваат титулата во инди.Се што заедно со FPS, Metro 2033 Redux. Повторно, овие две наслови на видео игри нема да бидат достапни до 26 септември 2019 година, па затоа е најдобро да се подготвите сега, па дури и да ја обезбедите вашата бесплатна видео-игра за Бетмен што е моментално достапна.

Извор: Продавница за епски игри