Таков беше мракот на соседството на Блер вештерка

Begitulah kelamnya lingkungan Blair Witch

Неколку дена сме во хорор искуство Вештерка Блер, беше развиен од тимот на Bloober и кога се приближуваше датумот на објавување, напредокот што го презентираше развојниот тим само ги зголеми нашите возбудувања и отчукувања на срцето. Како да не беше тоа многу, развојниот тим објави нов трејлер во 4K денес, прикажувајќи го сценарио каде ќе се одвива играта.

Денес, тимот на Bloober претставува нов трејлер за Вештерка Блер, која се фокусира на околината што ќе ја опколи оваа хорор приказна инспирирана од филмската франшиза. Покрај тоа што ја покажа одличната работа што е направена во однос на сценаријата, креативниот тим покажува, последователно, начинот на кој Вештерка Блер Willе биде темно и застрашувачко, одејќи од навидум безопасна шума на зајдисонце до вистински кошмар што ќе кулминира во мистериозна куќа во еден агол заборавен од границите на разумноста и добрината.

Еден дета detail што привлекува внимание Вештерка Блер тоа е интеграција на привремена јамка, која ќе му овозможи на искуството да направи одредена секвенца и ќе им даде важност и важност на одлуките на играчите

Вештерка Блер ќе дебитира на 30 август на Xbox One и PC.

Следете овде на LEVEL UP.

Извор