Тата Скај го воведува новиот Годишен план Флекси во Индија

Тата Скај го воведува новиот Годишен план Флекси во Индија

Компанијата воведе нови бесплатни бенефиции, заедно со други придобивки со годишните планови.

Оглас

Тата Скај денес го објави започнувањето на новиот годишен план ДТХ познат како Годишен план за Новиот Флекси. Компанијата воведе нови бесплатни бенефиции, заедно со други поволности со нови планови.

Да потсетиме, компанијата го промовираше Годишниот пакет Флекси во април. Сепак, компанијата направи неколку измени во условите и ги објави како Годишен план за Новиот Флекси. За почеток, клиентите можат да наполнат за 12 месеци и тие ќе добијат еден бесплатен месец. Тата Скај ќе ја додаде сумата 13 месеци во рок од 48 часа по пополнувањето. Покрај тоа, годишниот план исто така обезбедува флексибилност за додавање или испуштање на канали според желбите на клиентот.

Може да се изврши привремено прекинување на сметките доколку е потребно со нов годишен план. Корисниците исто така ќе добијат разни понуди за дигитални паричник и бесплатни купони во вредност од надополнетата сума на веб-страницата или апликацијата Tata Sky. Интересно е што нема период на заклучување со оваа понуда, што значи дека клиентите можат да се откажат од пакетот во секое време. Новиот Годишен план Флекси важи од 29 јули 2019 година.

За да ги искористат предностите на Годишниот план за Флекси, клиентите на Тата Скај треба да го надополнат износот, што е еднакво на или повеќе од 12 пати од месечната вредност за полнење. Така, на пример, ако клиентот има месечен пакет од 500 РС, тогаш тој треба да наполни 6.000 или повеќе РС.

Претходно, компанијата ја намали цената на поставената кутија Tata Sky во земјата. Со ревидираната цена, Tata Sky SD сега е достапен по цена од 1.399 фунти, во споредба со нејзината првична цена од 1.499 фунти. Tata Sky HD сега има цена од 1.499 РС, во однос на нејзината оригинална цена од 1.699 рубли. Најновите поставени топ-кутии сега се достапни за купување од официјалната продавница за електроника во компанијата.