Твитер реагира на Jamesејмс Чарлс и ’Фортнит’ на Денот на вineубените за Тфју

Twitter bereaksi pada James Charles dan ‘FortniteTanggal hari Valentine pro Tfue

Фортнит: Битка Ројал„Про и масивната лента за свртување Тарнер „Тфу“ ТениНовото име зуи неодамна откако откри дека тој и наставникот за шминка биле обајцата популарни Ејмс Чарлс поминете го Денот на в Valentубените заедно. Ова крева многу веѓи затоа што интернет-луѓето не можат сами да си помогнат да не реагираат на овој необичен пресврт на настаните.

„FortnitePro Pro пукаше во снимките

Пред само неколку дена, Чарлс го направи Твитер за да праша „кој ќе земе еден за тимот“ и ќе стане негов в Valentубеник. На сите изненадување, Направено одговарајќи на чуруликам дека е разочаран од идејата.

Чарлс потоа ги прашал проследувачите каде нивниот датум одел на одговорот на Тфу, „каде било освен Л.“ „Фортнит“ Про потоа на своите социјални медиуми објави фотографија од себе на џетси со зборовите „никогаш не боли да се фотографираат вашите фотографии“ и се здоби со многу интеракции од нивните фанови и други познати лични мрежи на Интернет.

Снимката на сликичката Tfue – FaZe Cuds (@CodsDesigns) ја објави и уредуваше фотографија од двете во кои ги разменуваше лицата на парот покрај зборовите „клечата плаќа“. FaZe EwOk Твитер исто така коментира дека Тфу треба да објави лого за тоа што се случило на нивниот датум.

Дури и текстописци на раперите Лил Наскс оставете коментар на пост Tfue.

Корина реагира

Неговата поранешна девојка и YouTuber Корина Копф обрнете внимание и на позицијата на неговиот поранешен lубовник. Според неговиот твит, се прашувал зошто Чарлс бил во куќата на Тфу во Флорида.

Сепак, во коментарите, луѓето веруваат дека креаторите на содржини се фер бркање влијание и во исто време прашајте го зошто сè уште твитува за тоа затоа што веќе не се заедно.

Назад кон предметната фотографија, има некои што покажуваат дека изгледа дека има ознака за карминЈас го бетам левиот јаглен на Тфју, иако некој друг објасни дека може да се носи со пондериран елек при вежбање.

Што и да е, и двајцата мора да се забавуваат и останува да се види дали оваа средба ќе произведе пријателство или повеќе од тоа.

Дружете се со банката

Пред неколку недели, Направено исто така видено со Фан-клан сопственикот на Рики банки (ака Банки на ФАЗ) и покрај фактот дека првиот е во правна битка против последниот тим на eSports. Банките објавија селфи во својата приказна на Инстаграм што му покажа со Тфју со зборовите „што правиме?“ Банките дури го коментираа објавувањето на Тфу за неговиот неодамнешен раскин со Копф, каде тој напиша твит, „ајде да се вратиме на начинот на кој беше“.

Што се однесува до тековниот правен процес, може да се запомни дека правниот тим на ФАЗе се обидува да ја откаже тужбата.

И покрај ова, судијката Патриша Нито се застана на страната на „Фортнит“ зашто и двете страни требаше да се вратат на суд на 6 јули.

Не пропуштајте ја нашата страница на Фејсбук!

© СИТЕ ПРАВИЛНИ РЕЗЕРВЕНИ