Телевизијата OnePlus дојде во септември како Индија ексклузивно на почетокот

OnePlus TV datang pada bulan September sebagai eksklusif India pada awalnya

Фактот дека OnePlus планира и работи на ТВ е добро познат, бидејќи извршниот директор на компанијата Пит Лау го потврди тоа за оваа година во 2018 година. По молкот за проектот, минатата недела компанијата откри дека името на производот ќе биде OnePlus TV, а сега Лау нуди дополнителни детали.

Телевизор OnePlus ќе биде лансиран во септември, а ќе биде достапен прво во Индија – Пит Лау

Додека индискиот пазар е важна успешна приказна за „OnePlus“, компанијата планира да го направи својот телевизор достапен во региони како Северна Америка, Европа и Кина. Кога? “Веднаш штом ќе влеземе во партнерства со повеќето локални и регионални даватели на содржини“, Рече извршниот директор.

Телевизијата OnePlus е опишана како вистински премиум предводник, со дизајн кој вреди да се види дури и кога ТВ е исклучен, додаде Лау, сепак, без да дава специфики на уредот.

Претходните извештаи сугерираат две димензии, со модел од 43 инчи кој може да биде индиски модел и 75-инчен модел кој се очекува за САД, Европа и Кина, но може да потрае некое време за OnePlus да ги обезбеди своите провајдери на содржина.

Разговарајте за овој пост