Телеграмата за iOS додава повеќе новости во изданието за видео и налепници

Telegram untuk iOS menambahkan lebih banyak berita dalam edisi video dan stiker 1

Телеграмот го ажурира и го оптимизира уредувањето на фотографии и налепници

Телеграма, пееше Апликации за текстуални и мултимедијални пораки за iPhone и iPad, ажурирани. Ова ново бесплатно ажурирање, достапно на App Store за сите корисници, содржи неколку поправки кои главно се фокусираат на налепниците и уредувањето на видеа и мултимедијална содржина. Запознајте се со сите новости вклучени во најновите ажурирања на апликациите и преземете подолу.

Телеграмата за iOS додава повеќе новости во изданието за видео и налепници 2

Дознајте повеќе за Telegram за iOS уредите

За оние кои не ја знаат оваа популарна програма, Telegram е апликација за пораки што е компатибилна со iPhone, iPad и iPod touch, покрај другите мобилни и компјутерски платформи, кои се фокусираат на брзината и безбедноста. Тоа е многу брзо, едноставно и бесплатно.

Апликацијата Telegram се синхронизира беспрекорно на сите ваши уреди, дозволувајќи им да се користи на компјутери, таблети и телефони. Може да испратите неограничен број на пораки, фотографии, видеа и датотеки (.doc, .zip, .pdf, итн.). Групите на Telegram имаат најмногу 200 членови и можете да испраќате преноси до 100 контакти истовремено. Можете да ја проверите официјалната веб-страница на Telegram за да видите список со апликации на Telegram за сите мобилни, компјутерски, па дури и веб-платформи.

Благодарение на оваа апликација, можете да уживате во брзи и безбедни услуги за размена на пораки, со складирање на облак, поддршка за групи за разговор, овозможувајќи ви да споделите, таа е сигурна алатка и не содржи рекламирање, покрај тоа што ја заштитува приватноста на корисниците и е целосно БЕСПЛАТНА.

Што е ново во Telegram верзијата 2.14

Во новата верзија на оваа апликација, додадени се следниве подобрувања:

  • Исечете, пуштете и уредувајте ги видеата пред да ги споделите.
  • Испратете неколку видеа одеднаш и додајте коментари.
  • Испратете налепници од специјалното јазиче (може да се активираат во Поставки за разговор).
  • Инсталирајте и споделете сет на специјални налепници.
  • Ако сте уметник, направете специјален сет налепници.

Преземете ја телеграмата за iOS од App Store

Ако веќе го немате Апликација за пораки за iPhone и iPad, Можете да го инсталирате преку директната врска за преземање, од App Store, која ќе ја најдете подолу.

Телеграм месинџер на App Store, бара iOS 6.0 или понова верзија. Компатибилен со iPhone, iPad и iPod touch. Оваа апликација е оптимизирана за iPhone 5, iPhone 6 и iPhone 6 Plus. Достапно е на следниве јазици: шпански, германски, корејски, англиски, италијански, холандски, португалски, арапски.