Тенис светски опен 2019 1.0.1

Tennis World Open 2019 1.0.1

Зошто вреди да се преземе Tennis World Open 2019 1.0.1

Tennis World Open 2019: одличен тениски спортски симулатор, во кој целосно ќе се потопите во оваа емоција. Чекате незаборавни турнири, многу победи и неуспеси, како и одлична игра! Искуството со играње тенис е пресоздадено со досега невиден реализам! На Tennis World Open 2019, неговото знаење за вистински тенис е непроценливо богатство, бидејќи индивидуалните нивоа на вештини на играчите, стилови на игра и потези се прикажани во текот на играта со прецизно внимание на деталите. 3 режими на игра:

Трка: Учествувајте на турнири и славете го вашиот спортист за целиот свет.

Брзата игра е само пријателски натпревар за да се загрее против вистински противник.

Обука: бруси ги своите вештини овде, подобри. Природните движења на играчот и прецизното снимање (пад, чело, сечење, удар) носат вистинско вистинско тениско искуство на вашиот телефон! Willе ги интересира возрасните и децата, особено tennisубителите на тенисот. Апликацијата е бесплатна и не бара интернет врска, преземање и играње, со среќа!

Карактеристики на играта:

  • Одлична графика
  • Интересна игра
  • Симулатор со висок квалитет
  • Бесплатно

Преземете го Tennis World Open 2019 1.0.1 на Android:

Преземете ја бесплатноОгласи