Тест за брзина на iOS 13 бета 6 и iOS 12.4 (Видео)

iOS 13 beta 6 vs iOS 12.4

Тест за брзина на iOS 13 бета 6 и iOS 12.4 (Видео) 1

iOS 13 бета 6 против iOS 12.4

Apple неодамна ја објави својата бета верзија на iOS 13 6 развивач на софтвер, тие исто така објавија iOS 13 Public Beta 5 што е истиот софтвер. Сега имаме видео споредувајќи го новиот iOS 13 бета 6 против iOS 12.4 на низа уреди.

Во следното видео можеме да видиме дали има подобрувања во брзината во новиот бета iOS 13, тестовите се извршуваат на iPhone 6S, iPhone 7 и iPhone 8.

Како што можеме да видиме во видеото, iPhone 6S со iOS 13 започна малку побрзо, се чини дека нема поголемо подобрување во брзината на апликациите.

Ајфон 7 со тековната верзија на iOS 12.4 се засили малку побрзо од телефонот што ја работи новата бета верзија, немаше подобрувања во брзината во апликациите.

Во последниот тест iPhone 8 што работи iOS 12.4 започна побрзо, немаше подобрувања во брзината во апликациите. Apple се очекува да го лансира својот нов софтвер iOS 13 заедно со своите нови iPhone телефони следниот месец, веднаш штом ќе добиеме некои детали за датумот на објавување, ќе ве информираме.

Кредит на извор и слика: iAppleBytes

Најнови зделки за гаџети на Geeky